![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otrzymałeś punkty ostrzeżeń na Forum CDRinfo.pl
Witaj VIZZARD,
Otrzymałeś(aś) ostrzeżenie na Forum CDRinfo.pl. Powód: Odbieganie od głównego tematu dyskusji (§ -5-) ------- O agentach to z posłem Macierewiczem a nie tutaj. ------- Ostrzeżenie dodało 1 punkt(y) karne do Twojego konta. Może to skutkować ograniczeniem dostępu do forum, póki nie ulegnie przedawnieniu. Ostrzeżenia za poważne wykroczenia nie wygasają nigdy. Ostrzeżenia udzielono za wiadomość: Lite-ON DH-20A1H Cytat: Cytat: Napisany przez ŁUKASZ53 ![]() VIZZARD-nie wiem czy to się tyczy mojej osoby (Myślę, że to znowu agenci), jeżeli tak to pomyłka Pozdrawiam No nie wiem... ![]() Co w takim razie sądzić o kimś kto używa względem swojej osoby raz rodzaju męskiego a raz żeńskiego? ![]() ![]() Cytat: Napisany przez ŁUKASZ53 ![]() Kupiłem liteona, bo takiego miałem sprzedawca wypowiadał się dobrze już po fakcie, ale spokoju nie mai i chciałbym się coś dowiedzieć więcej.Sprzedawca powiedział, że jest to nowy produkt Proszę o opinie Argumentem świadczącym o agenturze jest też dziwne podejście do sprawy ![]() Jeżeli to nowy produkt, a ty go masz To raczej ty powinieneś podzielić się z nami swoją opinią na ten temat ![]() Bo przecież używasz tego sprzętu i masz jakieś spostrzeżenia i odczucia No chyba, że leży jeszcze w woreczku i boisz się go dotknąć więc czekasz na opinie ![]() To po prostu zakrawa na wrogie działanie obcego wywiadu Dlatego też mówimy o agentach ![]() ![]() Cytat: Napisany przez QB ![]() Vizzardem się nie przejmuj... Ten typ tak ma... ![]() ![]() DON'T PLAY WITH FIRE! ![]() ![]() Pozdrawiamy, Forum CDRinfo.pl
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|