![]() |
jak śpie sam to pkt 34, jak z kims to 33 :D
|
moje zycie zaczyna miec sens, wiele mi zostalo wytlumaczone, wrescie znam nieznane fakty tych puzli...
nie jestesmy sami || |
Ja na serio mam sny o tych "oczych" a pare lat temu mi sie sniły badania i rózne igły kiedys jak mooj ojciec przyniosł strzkawke i igłe zobaczyłem to sie rozpłakałem...
to jes autentyk. A tera na wesoło często pod moim domem widziałem kolesi w kapturach som roownież znani jako blokersi;) ale te w cześniejsze to na serio... |
Wybrańcy Obcych (Taken) Rulez
|
Dla pewnosci czy z nami jest wszystko w porzadku proponowalbym jeszcze TO.Tam jest prawda :mruga: .
|
Cytat:
|
Przypuszczałem że jestem kosmitą po przeprowadzeniu scanu wiem to napewno
pozdro |
Cytat:
Bo ostatnio to tam na Marsie mieliśmy (my ziemianie) awarie łazika Spirit wysłanego na tą planetę 10 czerwca 2003 (lądowanie na planecie 4 stycznia 2004). To chyba Twoja sprawka, czyż nie ?? ;) PS. Gdzie przebywałeś dnia 21 stycznia 2004 roku (czwartek) (kiedy to utracono kontakt z "Duchem" ) ?? Jakieś alibi ?? Wpadłeś 47 8) Cytat:
|
[QUOTE=MacGyver]A z Marsa jesteś (ew. Snikersa;)) ??
Bo ostatnio to tam na Marsie mieliśmy (my ziemianie) awarie łazika Spirit wysłanego na tą planetę 10 czerwca 2003 (lądowanie na planecie 4 stycznia 2004). To chyba Twoja sprawka, czyż nie ?? ;) Ja nic i tym nie wiem ale mój sąsiad wspominał że jakieś ziemski metalowe gówno wjechało mu na trawnik. PS. Gdzie przebywałeś dnia 21 stycznia 2004 roku (czwartek) (kiedy to utracono kontakt z "Duchem" ) ?? Jakieś alibi ?? Byłem na Milky Way'u odwiedzałem Elvisa Wpadłeś 47 8) Nikt niczego nie może mi udowodnić P.S. mam wójka w samoobronie i jak bedzie trzeba zablokuje drogę mleczną Pozdro |
aha, yyyyy
Chciałem się tylko upewnić;) PS. Ale namotałeś z tym "QUOTE";) |
nieprzeczę na 1 pierwsze pytanie odpowiem twierdzącą:) 3 doby trwał ten stan:) a co do reszty??:) biemuszę odpowiadać twierdząco i tk wszyscy wiedzą z forum że jestem kosmitą:):):):P:P
|
Cytat:
|
Oj nie dobrze ze mną, nie dobrze. Odpowiedziałem tyle razy twierdząco, że szok! Będę musiał sie wybrać do hipnotyzera. A może we mnie żyje jakieś żyjątko?
Co do tego Spirita to ja jestem sąsiadem 47 i nie życze sobie by jakieś gówno pochodzenia ziemskiego jeździło po moim trawniku w letniej rezydencji!! p.s. Może alkohol wymyślili ufoludki? |
Cytat:
:spoko: |
kurde wszystkie punktu zaliczyłem. Czyżby UFO wpadło wtedy na kawe?? :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:39. |