![]() |
Cytat:
Najlepiej ze wszystkich obciąga Berion . Berion - *******imy, że aż w uszach świszczy |
Fajne... (wersję hardcore pominę :D) |
Cytat:
mi wyszlo tak |
Gdzie nie może nikt, tam może MacGyver
MacGyver i po problemie MacGyver - marzenia w zasięgu Twojej ręki Krótsza droga do lepszego życia ... MacGyver MacGyver - raz, a dobrze MacGyver - poza granicami wszelkich wyobrażeń MacGyver, tylko najnowocześniejsze rozwiazania MacGyver - jedyny cud jest na tym świecie heh :) |
Cytat:
edit: tej wersji nie sprawdziles??? ed hunter - prócz totalnego gówna nie mamy nic do zaoferowania. ed hunter, tak s*******ić potrafimy tylko my! |
Cytat:
:rozga: :P |
Cytat:
|
a kto się "bawił" moim nickiem? A? :>
ed hunter, pionier wsród przeciętności. ed hunter - błękitne złoto. ed hunter - zobacz to, czego nie widzą inni! ed hunter, z pasją dla pasjonatów. ed hunter - full service. ed hunter - raz, a dobrze. ed hunter - jedyny cud na tym świecie. :szczerb: |
malaczarna - możesz więcej.
malaczarna - uwolnij swoje zmysły ! malaczarna - jedyny cud na tym świecie. malaczarna - liczy się prezycja. malaczarna - idziemy na całość! Nieśmiertelny symbol mocy ... malaczarna chyba wystarczy:> edit:wersja hartkor malaczarna to najbardziej zachlana morda. malaczarna - ****iszonom dziękujemy. malaczarna - ale ***ie. Tak po*******ony może być tylko malaczarna mniej mi sie podoba |
CDRinfo.pl - Twoja droga do świata multimediów
Ghost_mode ... przyjemność zawsze po naszej stronie To nie mit! To Ghost_mode ! Ghost_mode - zobacz to, czego nie widzą inni! ;) Wzorzec wydajności, pionier jakości - CDRINFO SQUAD CDRINFO SQUAD i nie ma mocnych! :piwo: CDRinfo Team - jedyny cud na tym świecie. :respect: CDRinfo Team, profesjonalizm to nasze drugie imię. Moc wrazeń zapewni Ci tylko Admin. :wow: Moderator - na co jeszcze czekasz? (Pewnie na zamknięcie topicu :D) || |
Cytat:
Cytat:
|
CDRinfo - lepszy niż seks. ???
Dziwne hasła generuja tamta stronka. Lubię CDRinfo, ale nie aż tak. ;) |
hehehe widze ze strona mojego kumpla i tutaj dotarla :D teraz bede mu ja pozycjonowal w google, ciekawe czy ten temat sie sprzeda ;)
|
Sloganizer
http://sloganizer.one.pl/sloganizer/
wersja normalna: CDRinfo.pl - marzenia w zasięgu Twojej ręki CDRinfo.pl - tu drzemie moc. Uwolnij ją! CDRinfo.pl - poza granicami wszelkich wyobrażeń CDRinfo.pl, nie ma rzeczy niemożliwych! CDRinfo.pl - pewność, zaufanie i precyzja CDRinfo.pl i poczuj się silniejszym CDRinfo.pl - naszej jakości nie da się oprzeć ! CDRinfo.pl, jedyną granicą jest Twoja wyobraźnia. a oto co mi wyszło w wersjia hartkor po wpisaniu CDRinfo.pl :hahaha: CDRinfo.pl ... ble Najlepiej ze wszystkich obciąga CDRinfo.pl. Tak po*******ony może być tylko CDRinfo.pl CDRinfo.pl - prócz totalnego g***na nie mamy nic do zaoferowania CDRinfo.pl - *******imy, że aż w uszach świszczy CDRinfo.pl, tylko oni potrafią tak *******ić farmazony! CDRinfo.pl, ****a no ja *******e ! CDRinfo.pl - ale ***ie. CDRinfo.pl, totalne ku***estwo. zapraszam do zabawy :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |