![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3301 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siekiery nie widzę...
Załącznik 53535 Ostatnio zmieniany przez rycho : 25.09.2010 o godz. 15:58 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3302 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aleś wykopał
![]() w tle sa kilofy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3303 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ten nos to kilof! Takim nosem można równoleżniki przestawiać!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cholera wie co on tam przełyka, ale aż mu sweterek od tero pękł. Sądząc po kształcie, to nie może być inaczej jak połknął jakiegoś jaszczura, może to być nawet aligator z odgryzionym nosem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Archiwum Rycha jest niebezpieczne...
![]()
![]() |
#3308 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Noc poślubna. Młodzi leżą w łóżku i palą papierosy po skończonym akcie.
- Czy miałaś przede mną jakiegoś faceta? - Ależ co ty, kochanie, żadnego. - A ja miałem. Sędzia zwraca się do strony: - Kiedy powód stwierdził, że żona go nie kocha? - To było tak: pośliznąłem się na schodach i wpadłem do piwnicy, a wtedy żona krzyknęła, żebym przyniósł wiadro węgla, skoro już tam jestem... - Wiecie, jak nazywa się ten niebezpieczny gaz zmieniający nas, normalnych facetów, w drodze z knajpy do domu, w dzikie bestie i zombie? - Świeże powietrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3309 |
Gość w aptece kupuje prezerwatywy:
- Poproszę truskawkową, bananową, ananasową... o... i tą malinową też... Stojąca za nim babcia: - Panie! Będziesz się pie..olił, czy kompot gotował!? Ostatnio zmieniany przez Reetou : 08.12.2009 o godz. 12:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Imprezka towarzyska, na niej "dusza towarzystwa" jego mać: wszędzie był, wszystko widział, na jaki temat znudzeni słuchacze by nie próbowali rozmowy zmienić, w tym temacie okazywał się ekspertem i dalej brylował. I był też kolega: nic się nie odzywający, tylko sączący spokojnie piwko. Przy którymś kolejnym piwie rozmowa zeszła na sztuki walki. Dusza oczywiście natychmiast okazał się posiadaczem czarnego pasa i korespondencyjnym słuchaczem Shaolinu. Wtedy kolega nie wytrzymał i włączył się do rozmowy mówiąc, że on też trenuje. Tamten cały zainteresowany pyta o szczegóły. Kolega na to, że od 15 lat trenuje.
- Ale co? Dusza pyta ucieszony, że bratnią duszę znalazł. - Na razie sam okrzyk. - Jaki okrzyk? - Spieeerrrdalaaaj!!! Sprzątaczka została zgwałcona w pewnym biurze. Policjant ją przesłuchuje: - No, proszę pani, jak do tego doszło? - Myłam podłogę klęcząc na kolanach, naglę czuję że ktoś jest z tyłu i mnie zgwałcił. - To czemu pani nie uciekała? - Na wymyte?! Przychodzi chłopak do spowiedzi: - Proszę księdza uprawiałem sex oralny. - O ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć. - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie. - A może z Kaśką od Kowali? - Nie. - Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę proszę księdza. - To może z Zośką od Nowaków? - Nie. - Idź,nie dam Ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła - czekają na niego kumple: - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - Nie. Ale namiarów parę mam. Na dyskotece wiejskiej, mieszczanin podchodzi do dziewczyny: - Zatańczysz? - Nie chulom. Podchodzi do drugiej: - Zatańczysz? - Nie chulom. Zrezygnowany podchodzi do trzeciej i się pyta: - Zachulosz? - Z wieśniakami nie tańczę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Zdesperowana dziewczyna stoi na nadbrzezu i chce popelnic samobójstwo.
Widzi to mlody marynarz, podchodzi do niej i mówi: - Nie rób tego! Zabiore cie na poklad naszego statku, ukryje, przemyce do Ameryki i zaczniesz nowe zycie. Przez caly rejs bede cie karmil, bede ci dawal radosc, a ty bedziesz mnie dawac radosc. Jeszcze nie wszystko stracone... Dziewczyna, jeszcze pochlipujaca z cicha, postanowila dac sobie jeszcze jedna szanse i poszla z nim na statek. Jak obiecywal tak mzrobil - ukryl ja pod pokladem, raz na jakis czas podrzucal jej kanapke, jakis owoc lub cos do picia, a cale noce spedzali na milosnych igraszkach. Sielanke przerwal kapitan, który pewnego dnia odkryl kryjówke dziewczyny. - Co tu robisz? - zapytal surowo. - Mam uklad z jednym z marynarzy. Zabral mnie do Ameryki, karmi mnie, a ja mu pozwalam robic ze mna, co chce. Mam nadzieje, ze kapitan go nie ukarze? - Nie - odpowiedzial kapitan. - Chcialbym jednak, zebys wiedziala, ze jestes na pokladzie promu Wolin - Swinoujscie - Wolin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3312 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Długie, ale warto.
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#3313 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
to fake ?
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
no przeciez
|
![]() |
![]() |
![]() |