![]() |
po pewnym filmie (Fat Albert):
Hey hey hey! what a day! (albo inne zdanie z day albo way na koncu) po innym filmie (cos o skatach) it's of the hook albo po polskiemu - zaczepiste wszystko co nie ma nazwy to u mnie CUS a czasownik oznaczajacy czynnosc bez nazwy to TEGOWAC np: to cus jest wytegocone po pewnym filmie ktory wszycy kojaza: serio serio |
Cytat:
dobrze ze teamat odżył :D |
Moje powiedzonka to:
"...no daleko czy nie?" Cicho bo się myszy pi**dolą :D (przekręcenie kumpla) Urzekła mnie twoja historia Masz fawkulce? (Fa w Kulce) ;) |
u mnie króluja same głupie :
- sasasasasasasa - nierób trzody - no to wpadles jak gówno w wentylator ;) |
Cytat:
|
"wykasztanić się" :) haha
"łochy z peronki" "skrańcuj bajere" "skoczyć do grzdyla" "się skacze się pływa" "łaskarimaska miszczu" :) "myly państwo" "wyczesany/a ........." "shut da fucka" :) "masta killa" :) "sztuma" "skowyr" "czoło***ny" "szpoka" "keskese ?" "podjarka" "niezły myk" "świzdu gwizdu kasa poszła w pizdu" "***ana rasa" ------------------- kobitki "czakosia", "wyczesna foczka", "punia", - ładne :) "schaboszczak", "bończarka" - mniej ładne :) faceci "figo fago", "abs", "leszczyk", "gutek", "pizdrygałek" uff chyba tyle :serdusz: |
u mnie w hausie:
kontrola... albo kopytko ( bedac pod warżeniem ) :spoko: |
Jak pojawił sie w necie "por. Borewik" to pół akademika rzucało tekstami z filmiku:)
dla przypomnienia: - krótka piłka z mojej strony... - sie skacze sie pływa... [ciałko też mam za***iste] - skąd masz taką fajną koszulkę "Pumy" (na zmianę tematu, jak jest bez sensu) - sie gra sie ma (na pytanie skąd masz... - nie koniecznie koszulkę Pumy) - wchooodze - o, witam miłą panią - znów nie poruchałem w tym odcinku (zwykle po imprezie:) ) - nosz do ch.ja wacława Moje ulubione ostatnio to: "Ja cie pędze" (zapożyczyłem od kolegi, okazało się ze z kabaretu) |
Cytat:
|
Apropo Borewicza bo gdzies mi to przepadlo z dysu - moze ktos moglby udostepnic ?? albo ma namiar (p2p odpada)
|
Cytat:
Pozdro ;) |
Cytat:
|
to moje ulubione :
Ty szczyzony pod donice barani lbie :D |
ostatnio
"sory bardzo"
"tyle Ci powiem" "tak Ci powiem" "pieje Ci" |
Dosyc czesto:
"Nie po co" "Nie wiem po co" "To sie wytnie" |
Powiedzonka, które zaporzyczyłem od mojego kumpla:
"Cinko jesce" - jak ktoś się chwali czymś ;) "Śmiyszno sprawa" - takie ogólne ;) |
Pytanie : Wjysz co??
Odpowiedź: Wjym co :D |
dupa
|
Cytat:
a dupo no :D ej no dupa dupa :D |
Określenia mojego starego odnośnie niektórych osób z osiedla hehe :niepow:
węży łebek roztropek miczurin szafarnia odpowiedz na pytanie co ? - hugo powiedzenie znajomego okreslajace podryw - podjezdzam na peronke / podjazd na peronke :) |
Powiedzonka mojej babci, ktore mnie rozwalaly:
- nie knujta sie ! - ty boginie ! - zabrzdy - waja kufaja, balija ? :serdusz: |
Hehe to ja zarzuce powiedzonka mojej babci :D
- "nie despetuj" tudzież "nie rób na despet" (nie bądź niegrzeczny) - "mecyje" (też mi coś wielkiego) - "wnet" (zaraz) - "ale krzypiesz" (jak ktos kaszle) I takie luźniejsze - "ch**jnia z grzybnią" - "lipa na ch**a" |
czekaj tu ! - jak ktoś przerywa wypowiedź
poszedł na lewe sanki, dostał lewe sanki - wpuścić kogoś w "maliny" zupełnie niepotrzebnie - np. ktoś mówi : mam problem, odp. zupełnie niepotrzebnie idę po świeże - wyjść do sklepu po alkohol (film "Siekierezada" ale kto go jeszcze pamięta) przepraszam ! służbowo ! na statek - przepraszam, chcę przejść (film "Rejs") Lamia, proszę za mną - jak wychodzimy z "Moją" lepszą połową(film "Seksmisja") |
mi się przypomniało jeszcze jedno, powiedzenie znajomego, gdy ewidentnie widać że coś kręci, na pytanie czy to zdarzyło się naprawdę, on odpowiada:
"Jak bocha chocham" (zamiast Jak Boga kocham) :) |
Cytat:
wśród łebków popularne bamboocha :/ |
Odświeżam temat. :D
Przykleiło się i ciągle wtrącam (na szczęście tam, gdzie można) "otóż to" :) |
"Stary..." (tego slowka uzywam prawie co trzecie slowo) np "Nie no stary slyszales ??" :D
"Ale kolo bolo" (Smartek wie o co chodzi ;p) "Boze..." (jesli uslysze cos naprawde zalosnego czyt. bardzo czesto :]) "Jasne ..." (jak kogos wku***am na sile :D) |
Cytat:
@krEcik^ Jezu..... tez dosc czesto |
moim ulubionym powiedzonkiem jest: "**** ci w d***pę zasmarkany s****ysyny" czy " idz się wy******* sama, mam cię w d***pie" :D
albo: "******* si e z bambusem' :) sorki za literowki, ale mi się literki mieszaja :hahaha: |
Cytat:
kiedys nauczyciel gery nam powiedział że tak mu powiedziała była uczennica jak patrzył na nia (stala z drugą i ta powiedziała dzień dobry a ta nic) to to ten na nia lampi: powiedziałą tak co sie gapisz Pier**lony Kut**asie złamasie? ;) |
:hahaha:
dobre :D musze sobie zapamietac, kiredys sie przuda. jesli macie jakies inne tekstyv to jestm chetny :) |
Cytat:
rozrabiacie dziś jak pijane zające Karolina ty jakaś niedopieszczona dzisiaj jestes :) pan z gery W Indiach to maja pomniki/posągi w kształcie no tego.. wulgarnie powiem Kut*asa |
a ja mam tu taaaaakiego bluzga. Uwaga jest szczegolnie drastyczny dla osob wrazliwych na łacine podworkowa. Z powodow oczywistych jest jako odnsnik ;)
http://www.republika.pl/thomascamel/zxxxx.txt |
No, jak sie komuś tak wygarnie to lżej na duszy :) ...i jaki szacuneczek u świadków :)
(właśnie mi się przypomniał "podryw na twardziela" z filmu "Nic śmiesznego") |
@tomas ktoś chyba cię musiał nieźle wkurzyć ;)
|
Język polski jest bogaty w przekleńswa... ciekawe czy dałoby sie to przetłumaczyć na angielski :D:D
|
Cytat:
Anglicy - nauczeni Niemcy - nauczeni :) fajnie to brzmi a jeszcze lepiej jak tak powei nauczycielce lub komus :) |
moje ulubione powiedzonko- "no i w pizdu"
|
poszło sie rypać (mnie kulturalne je***) ;) :respect:
|
no baaa - jasne
hop - spadaj ding ding - moze ten tego ;) strus - ptaszek ;) ciuf ciuf - pociąg dziabągi ugryź sie smigac, tazzac. brykac kminic, ciuciu ,szlajac, lulu, ooo nie i ooo tak, ja sie tak nie bawie wilki jakies, plumkac, fochac, chlipac czarrrrrny pies - np taak to byl czarrrrny pies hirek - ciolek halo tu brzoza szantazyk , niee straszonko ;) Wiecej grzechów nie pamietam :D Wszystkie prawa zastrzeżone ;) |
moje to "jeżeli" "podobno" "wincy" "ta" i k***a :D ale no to ostatnio najczesciej kumple odpowiadaja "...gdzie??"
EDIT: znalazlo by sie jeszcze kilka powiedzonek ale cenzura;/ |
...wszystko to gówno oprócz moczu...
|
Cytat:
|
Może i to nie moje powiedzonko ale wczoraj na lekcji urz. cyfrowych nauczyciel
wziął mie do odpowiedzi i po zweryfikowaniu mojej wiedzy stwierdził : Kolego płyniesz w szambie pod prąd :D rozwaliło mnie to powiedzonko. |
dzisiaj w autobusie slyszalem jak kobieta rozmawiala z kims przez telefon i po chwili ciszy mowi: to znaczy, co to znaczy?
:haha: |
moj hit to cytat z podróz za jeden usmiech "nie masz pojęcia o wyobrażeniu"
który "zniszczył mi konstrukce kolan" heheh |
Ja sobie ostatnio sam osobi***347;cie wykoncypowa***322;em tak***261; ewolucj***281; znanego takiego powiedzonka i po przeewoluowaniu u***380;ywam gdzie mog***281; w formie:
"Zakry***263; si***281; jajami" |
Ch**nia az milo - ogolny burdel, zamieszanie, a zwlaszca sytuacja gdy w pracy masz kilka rzeczy "na wczoraj" a nic ci sie nie zgadza i nie wiesz od czego zaczac
|
Do k** nedzy
:) |
Zgulać się- "zdziwić" ze się myliło
Najgorzej fonkes niewąsko :D Tia... O nareperowało się- (jak się zepsuło) |
Cytat:
|
- Z każdego g*wna da się wyjść z czystymi butami
- wynalazek k*rwy i szatana (ogólnie o czymś niezrozumiałym, przedmiocie) - (na pożegnanie słowa papieża Benedykta) żegnam was ciule (zamiast czule) :) |
Cham, ALE (mocno zaakcentowane) dobrze wychowany...
wersja alternatywna: Ch**, ALE z jajami... Ponizszy tekt polecam administartorom, oraz tym ktorzy przez swoich znajomych sa uwazani za specow od komputera. Tlo: Po dluzszym czasie (moze byc nawet liczony w godzinach), po sprobowaniu WSZYSTKIEGO nagle udaje sie rozwiazac jaki problem programowo/sprzetowy -najpierw atak szalenczego smiechu i stwierdzenie (im wiecej wykrzyknikow na koncu tym lepiej): TO DZIALA!!!!! (powinno to brzmiec jak doktor Frankestein ktory wlasnie ozywil swoje Monstrum, ewentualnie jak Ace Ventura, gdy uruchomil swoj samochod :D ) -nastepnie lekko zaniepokojonym glosem, z delikatna nutka podejrzliwosci: Nie wiem dlaczego...ale dziala... -na koniec z promiennym usmiechem, wlewajac w to cala milosc wrzechswiata: Kocham komputery! |
Nie lubię poniedziałku - to delikatne powiedzonko na dzisiaj...
|
Co ma wisieć nie utonie...
|
i jeszcze jeden i jeszcze raz:D
|
Jest takie moje ulubione powiedzonko Ani - "OBIAD GOTOWY!"
|
-i ch*j (z tym) - komentarz na kazda okazje
-(czasownik w formie rozkazujacej, np. chodz) nie pierd*l -nie ma problemu -robimy sledzia/moze jakis sledzik? - litr na 2ch -upor - pic na umor -tytuly wzgledem siebie: chamie, prostaku, chopie, panie prezesie/zloty/dzieju, glabie -proste -na pohybel ... (... jako intencja) |
- "A Ty szybki jesteś jak Staszek ! A Staszek szybki jest !!!"
- "Noo - strach jest !" - 'Kurna Wujek ! Koszmity u nasz byli a ja głupia nie wiedziała !" - "Massakra !" (Ale to nie moje tylko Królewny ulubione) - |
****a oraz *******e .
używane ostatnio nagminnie :| Nad czym ubolewam . |
O ****a, nie mogłeś sobie znaleźć lepszych powiedzonek? Ja *******e :sciana:
|
nie kop sie z koniem :)
|
Te są uniwersalne i pasują wszędzie .
|
Moje ulubione "spoko"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |