![]() |
o ****... !!!!! lol!! hahahahahah!!!! hihihihihi!!!! huhuhuhuhu!!!! nie moge - rozpierniczylem se warge spadajac na ziemie.
|
:rotfl:
|
Kolega Oktawian z Zielonej Góry na zieloną wyspę, słuszna decyzja, jestem za! :spoko:
Coraz więcej nas tutaj. :D |
Jak narazie ja też jestem za :> zobaczymy co bedize za 4 lata jak technikum bede konczył...
a wracajac do tematu :D To i śmieszne jest , ale :| DJ robi starszym ludzia i w ogole wsztkim osoba sluchajacym radio maryja ... wode z mozgu :| straszne... , Nawet moj ksiadz go broni :D chodz uwaza ze nie powinny byc poruszane sprawy polityczne w w radiu... ehh :( pozdro |
No kurcze, przed chwilą widziałem - to się przecież ogląda jak "Rejs" :spoko:
Właśnie wchodziłem na forum z linkiem w schowku:) |
a lpr chce oskarzyc tych ktorzy kiedys oskarzyli rydzyka....
|
Rydzyk i ta cala chalastra to powinni zostac spaleni na stosie :D
Normalnie piep***ni zlodzieje w bialych rekawiczkach... Brak slow... Biedni ci staruszkowie jak mozna dac sobie zrobic wodoglowie.... No comments |
a mozna zaryzykował bym nawet stwierdzenie :D " bo to Polska jest" :(
|
pozostawiam to bez komentarza....
co ci ludzie z zachodu sobie o nas mysla :( |
"banda *****i, trzeba ich oskubac jak tylko sie da"
|
z jednej strony babcia w moherowym berecie i dziadek co ma 3 radia maryja w 3 traktorach :] a z drugiej pedały, którzy będą mi tłumaczyć, że walenie się facia z faciem jest normalne i należą im się prawa :zygi:
|
to ja odpowiem po koscielnemu
"gbyby bog nie chcial pedalow to by ich nie bylo" ;) @ed na dwoch faciow bierze nas obrzydzenie ale jakbys mial poogladac dwie lesby w akcji to juz jest cacy nie ?:P |
Bo ten swiat jest taki dziwny ze facet nie moze a kobieta tak:D
Ogulnie do pedalow nie mam nic ale jak musza to niech miżdżą sie w domu w piwnicy bez swiatla pod kocem... :D A dwie kobietki to co innego odrazu krewka sie gotuje i czlowiekowi sie cieplo robi :D |
Ciekawe macie skojarzenia drodzy koledzy, od radiamaryja do lesbijskiego sexu, heh... :>
|
Cytat:
;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |