![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.08.2005
![]() |
![]()
takie niebieskie sa . wywalilem opakowanie a w nero speed nicniewidac na teamt jej (ani producenta ani nic) .
kupilem je w komputerowym w UK bo teraz sie tu wlasnie znajduje noto podrobkami to niesa (tak mi sie wydaje). wiem ze moja nagrywarka jest chyba jednym z najstarszych modeli dvd-recordera liteona // mam LiteOn LDW-401S 40x24x40 CAV IDE UDMA-2 + firmwere ktorego ktos mi kazal zassac niedawno (milo niby pomóc :/ ) i mam tego http://www.cdrinfo.pl/software/bios.php?id=4247170819 akcja jest taka ze przy nagrywaniu nero akurat data Dvd bo moje dvd(stacjonarne) obsluguje tylko dvd i vcd awiec cfaniacko przekonwertowuje avi. na mpegi TMPGEnc i uzywam do pomocy jeszcze virtualDuba . tak przekonwertowane pliki nagrywam luzem na dvd wybierajac w nero expresie DVD z DANYMI . zaznamczam pliki spoko oko > NEXT > nagrywarka liteona wybrana > wiriting speed maximum albo 2,4 x albo nawet zalosne 1 x > odznaczam multisesyjnosc > burn >> !! >> I KUPA !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PLEASE INSERT an empty disc to write to... (...) disck reqierd for the compilation dvd-r/rw;dvd-r/rw disc type in the recorder [Empty] >>>>>>>>>>>>>. DZIEJE SIE TO wlasnei ztymi TDK 16x , MEDIASTORAMI z car4 tymi za 0.59(takei czarne) aczasem mu odbija z verbatimem >>>>>>>>>> conajdziwniejsze to naprzyklad plytka HAWKA jakas gowniana nic na niej niepissalo byla taka niebieska z polki obok MEDIASTOROW w CAR4 , dziala !!!!!!!! nagrywa sie za.scie , to samo MEMOREX dvd-r 4,7 1x-4x , dowiedzialem sie ze nagrywarki liteona juz tak maja ze jedna plyte lubia adrugiej nie ale moze ktos bedzie znal bardziej naukowe tzn. techniczne wyjasnie czemu jest tak anie inaczej ! peace |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|