![]() |
|
Jak pod względem "jakościowym" prezentują się obecnie nośniki DVD-\+R firmy Memorex?
Chętnie zaopatrywałem się w płytki CD-R tegoż producenta - z DVD jednak nie miałem jeszcze do czynienia ze względu na nikłą dostępność w lokalnych sklepach :( |
Cytat:
Palą się bardzo fajnie :] |
Cytat:
|
W Rzeszowie na oś. Baranówka jest sklepik gdzie kupuję płytki DVD+R Verbatim x16 za 1,20/szt.
Polecam. |
Op***322;aca si***281; kupowa***263; 50/100szt p***322;yt na allegro?
Pytam, bo nie mam w okolicy ***380;adnego sklepu, w kt***243;rym s***261; Verbatimy paczkowane, ale mo***380;e za jaki***347; czas wybiore si***281; do Rzeszowa i nie wiem czy kupowa***263; na allewgro 50 albo 100 p***322;yt czy czeka***263; i kupi***263; w tesco itp |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie zastanawia dlaczego mimo dużo większej popularności +R na allegro w dziale powyżej 50 szt są same -R (http://www.allegro.pl/4550_ponad_51_...r=t&view=gtext) ?
Gdzie w sieci kupujecie dvd r+? |
zastanawia mnie właśnie czemu tak szybko zniknęły 8x i tak nie nagrywam szybciej niż 4x
|
Cytat:
|
Też stawiałem na Verbatimy + tylko jakie brać 8x czy 16x. Bo teraz widze, że w przewadze są 16x wszędzie. Czy takie DVD jak Verbatim DVD+R x16 Advanced Azo Plus są dobre?
|
Cytat:
polecam Verby plusy |
Wydaje mi sie ze lepiej kupic Verbatim poniewaz TDK ostatnio pogorszylo sie
|
O doświadczeni doradcie :) Mam 812S i zastanawiam się czy wybrać TDK +R czy Verbatim +R.?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |