![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2006
![]() |
Cd Verbatim i canon ip3000
Czesc!
Mam pytanie odnośnie drukowania na cd verbatim przy użyciu drukarki canon ip3000. Drukuje na płytach Verbatim, one mają średnice zadruku 21-119. CD LabelPrint pozwala ustawić max na 118. Wsadzam płyte tak jak trzeba ![]() Chciałem zapytać czy komuś udaje sie drukować na tych płytach tak jak trzeba, że cała powierzchnia jest zadrukowana [inny program do drukowania?] lub obraz jest centralnie na cd czy tylko mi coś nie wychodzi? A jak jest z innymi płytami o średnicy zadruku 118. Jeszcze na nich nie drukowałem. Tam też jest jakiś problem czy raczej zawsze wychodzi ok? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Da sie drukowac w dowolnych wielkosciach w programie z Canona.
(to jest chyba pod koniec dyskusji) http://forum.cdrinfo.pl/no-niki-opty...najlepsze.html Co do przesuniec ... Moze nie przykladasz wystarczajacej uwagi do tego by prawidlowo umiescic tacke (tam sa takie male strzaleczki na czarnym podajniku i wrabki na prowadnicy ktore musza sie ladnie naniesc na strzalki). Drukuje sie bez problemu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2006
![]() |
W programie CD Label Print v1.2.0 Canona nie moge dac wiecej niz 118, moze ja cos zle robie, no ale nie moge.
Dalsze pytanie przenosze na http://forum.cdrinfo.pl/no-niki-opty...jlepsze-9.html zeby nie robic balaganu na forum. |
![]() |
![]() |
#4 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Rzeczywiscie jezeli chodzi o zew. okrag to 118 to jest max. Z wiekszymi sie nie spotkalem.
|
![]() |
![]() |
|
|