![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Używam rożnych płyt DVD-DL, od Verbatimow po Titanium i Platinium. Na rożnych nagrywarkach stacjonarnych, klasycznych, slim, szczelinowych i wszelkich innych, na PC z XP z Win7, Mac OS Tygrys, Leopard i Snow Leopard. I żadnych różnic miedzy ilością poprawnie nagranych DVD- jednolayerowych a dwulayerowych nie zauważyłem. Pala się identycznie, tak jedne jak i drugie. Blednie wypalonych płyt single i dual layer było na poziomie ok. 1 %. Wiec proszę cie, nie pisz głupstw. A jeżeli uważasz, ze cena 3 zl za dobrą płytę DL jest za wysoka - nie kupuj!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiele różnych płyt DVD-DL nagranych na różnych nagrywarkach-bardzo rzadko
są kłopoty z odczytem nagranych płyt. Jeżeli już sypie błędami podczas nagrywania to na tanioszce na drugiej warstwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.02.2005
![]() |
Cytat:
Jednowarstwowe nagrywają się idealnie, jeszcze żadnej nie zmarnowałem, a DL to tragedia...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Testy HDD S.M.A.R.T. HDTune | Patrix | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 147 | 07.11.2023 19:49 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |