![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Dobre plyty w Toruniu?
No dobra. Jestem zdesperowany
![]() Sprawdziłem jak na razie. w Probicie, TDK TDK002,(2,40/slim) karlsen: TDK scratchproof TTH01 ![]() Sklep na Kopernika(obok fotografa) TDK MBIPG101(1,90/luzem), Verbatim MCC003 [2,00/luzem] Musze sie przejechać do Trytona i kupić pare różnych, bo telefonicznie powiedzieli mi że nie maja możliwości sprawdzić - jasne. ble. Więcej sie nachodzę niż to warto. Sprawdzam sukcesywnie, bo nie mam tyle kasy żeby na raz. wiec liczę, ze może ktoś podąć jakieś informacje. Pozdrawiam!
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
siema siema
![]() Miasto w którym mieszka nie ma praktycznie nic do głównego producenta płyty ![]() Trzeba trafić na Ricoch'a albo wiedzieć dokładnie jaka partia może być przez niego wyprodukowana. Dla mnie w Toruniu zawsze Karlsen miał największy wybór płyt oraz cenowo stał dobrze ponieważ opłacało się kupić więcej niż 10 szt. i to luzem - wychodziło bardzo tanio. Ja ostatnio kupowałem w Carrefourze co prawda nie dvd ale cdr (Benq 10 szt. po 8 zł chyba) pzdr
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a moze lepiej prze net:
http://www.cdrspeed.pl/cgi-bin/index.cgi http://www.proline.pl/shop.php?kat=No%B6niki+danych ja od dawna biore w proline (ale chodze osobiscie - z pracy mam moze z 50 metrow do nich) |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
sklepy internetowe raczej odpadaja, bo musialbym kupic bardzo duza ilosc zeby bylo oplacalne. a tyle co ja tam nagram dla siebie plyt..
CIAPEK Witam miastowgo ![]() Pozdrawiam. Dzwonielm do karlsena nie maja verbow pastel, kurde. Co za zakichane miasto ;P Ha, ale tryton ma ;D Trzeba sie bedzie przejechac jak nie znajde nic lepszego. Heh tak mi sie przypomnialo, tdk maja w empikfoto, po 9,90 cena po prostu ![]()
-= BleYs =- Ostatnio zmieniany przez blejs : 09.08.2005 o godz. 09:12 |
![]() |
![]() |
#5 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Tylko pamietaj ze Pastel jest pakowany po 5. Po 10 jest pakowany jakis kolorowy wynalazek, ktory nazywa sie color disc, a nie pastel disc.
Swoja droga ten Verb z MCC po 2 zl. luzem, tez powinien byc dobry. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Thx. pawelblu, czytalem juz wlasnie o tym(na kazdym kroku wałki robią. eh.) Te Verbatimy tez mi sie wydaja dobre, ale pastele sa po 2,30 5 sztuk to bedzie 11,5 w slimie +bilet
![]() CIAPEK Gdzie jeszcze w miare tanio mozna kupic u nas plytki w miescie? [skoro karlsen nie ma DVD pastel'i] do trytona daleko ![]() pozdrawiam ;]]
-= BleYs =- Ostatnio zmieniany przez blejs : 09.08.2005 o godz. 14:28 |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
sukces :D
W koncu, znalazlem Verbatimy Pastel z Yudenu w Trytónie
![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD+R:YUDEN000-T02-000] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD+R] - [DVD+R] Manufacturer Name : [Taiyo Yuden Co. Ltd.] Manufacturer ID : [YUDEN000] Media Type ID : [T02] Product Revision : [Not Specified] Blank Disc Capacity : [Not Supported By Method 2] Recording Speeds : [1x-2.4x , 4x , 6x-8x] [Method 2 Might Not Always Detect All Speeds] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com ] ---------------------------------------------------------------------------- Moj LG 4163B pozwala nagrywac je x12 ![]() pozdrawiam!
|
|