![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.09.2005
![]() |
gdzie kupić PEWNE płytki DVD+/-
muszę nabyć ok 100 szt DVD+ gwarantowanej jakości do nadruku na Epsonie R 200.w rozsądnej cenie ( Verbatim Platinum TDK ) lub coś podobnego na Fakturę Zapis nie może mi zniknąć z płytki !!!!!!
czy macie sprawdzonych dostawców ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
No coz ... nie chce reklamowac sklepu, ale szczerze moge polecic Ritek full surface printable. Dobre i tanie. www.cdrspeed.pl
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() |
W MM są DYSANY DVD+R 8x PRINTABLE nie wiem po ile - są od CMC, kumpel je kupił i ma R200
Platinumy masz tutaj http://www.proline.pl/shop.php?prodi...3747425f323521 - nie wiem kto je robi ![]()
#4 |
Nowy na forum
![]() |
rozumiem że podawanie tu adresu sklepu / sprzedawcy jest rodzajem reklamy ( niedozwolonej ) ale nie widzę innej możliwości jak poradzić się w inny sposób
słyszałem , że na giełdach czasem trafia się podróbki marnej jakości udające jakąś markę a nie moge tam rozpakować opakowania włożyć do napędu by sprawdzić producenta i tłocznię itp jeśli możecie podeślijcie adresy sklepów / sprzedawców którym ufacie na mój adres radmor@o2.pl ( o ile to nie łamie zasad tego forum ) makręciłem i zmontowałem film z sympozjum muszę wykonać ok 100 kopi płyt które muszą być trwałe ( sprawa honorowa a nie finansowa jak dla mnie ) więc bardzo mi zależy na pewnym dostawcy Za 2 dni dokupię Epsona R200 specjanie do tych płyt |
![]() |
![]() |
#5 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54288
Dodac mozna jeszcze www.cdsklep.pl Z tymi reklamami to bez przesady. ![]() Za Riteki z cdrspeed.pl moge poreczyc osobiscie - jezeli chodzi o sam sklep, to znam go bardzo dobrze (w zasadzie juz tam prawie nie pracuje, pracowalem na gieldzie na ich stoisku), co do Ritekow, to uzywam ich i to jest to czego szukalem. Na LG czasem wystepuja z nimi problemy z zapisem. Reszta OK. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
przejrzałem forum poszukując odpowiedzi nad porównaniem naklejek i nadruku na płytkach. wcześniej robiłem naklejki ale zawsze był problem z dobrym ustawieniem nadruku na płytce itp i kiepsko to wyglądało
na forum piszą że nadruk potrafi się zmazywać czy to prawda ? jakim programem robicie ta nadruki ( kupię Epsona R 200 ) czy trzeba to jakoś utrwalać ( ktoś miał tu jakiś lakier ) |
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tusze są na bazie wody i niestety nadruki zmywa np. pianka do czyszczenia monitorów.
nie wiem czy w Polsce można kupić coś takiego http://www.magellanhardware.co.uk/pr...?productid=378 ktoś pisał o używaniu Protection Spray firmy Tales? (kiedyś używałem do starych zdjęć) można dostać w sklepach dla plastyków - wada - strasznie długo schnie Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 19.09.2005 o godz. 22:21 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.03.2004
![]() |
Cytat:
http://www.delfin-cdr.pl
Celeron 1.7 Box, Soltek SL-85DR3-C North 845PE+South ICH4, DDR 256 MB PC-333 2,5V 7,8 ns, Seagate 7200.7 120 GB ST3120026A 8MB, Modecom Prostation+Arctic Cooling Fan Pro TC+2 wentyl, DVD Liteon 16x HD-165H, GeForce 2 MX 400 64MB, monitor Belinea, HP DJ 815C, Logitech TrackMan Wheel, Spawarka Lite-On LTR-52327S-QS54, klawiatura Vobis Flat |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znalazłem!!!
![]() Talens nie Tales firma się zwie ![]() http://www.talens.pl/pl/141/ któryś z tych werniksów podobno sprawdza się do zabezpieczania nadruków. na pewno odpadają te z woskiem. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 20.09.2005 o godz. 13:13 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.07.2002
![]() |
Cytat:
Paweł - ktore z tych plyt sa ful surface ? bo moje -R 4x sa z duzym oczkiem.... a to ze to dobre plyty to potwierdzam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
8x wszystkie sa full.
|
![]() |
![]() |