![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DVHD czy to działa ?
pożyczyłem dziś od znajomego płytkę z"Click!" sprawdzić jedno demo mówi ze tym razem jakaś dziwna płytę dali patrze mówię co to... nic info o tym wynalazku niewiele ale co tam wkładam do 216 i nic 112 tez nic Benq 1655 nic no to został PX760 i tez nic czy te płyty da się w czymkolwiek odtwarzać ?
jaka jest tego pojemność ? czy są nagrywane wersje
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2009
![]() |
To jest zwykłe DVD tylko lżejsze i cieńsze (ma 1 warstwę polimerowa zamiast 2 )... U mnie chodzi na SH-S182M ale te płyty to i tak porażka trzaski zgrzyty płyta się rozkręca do 10000x i ... Ogólnie bardzo dużo napędów ma problemy z tym formatem... http://www.kinodomowe.idg.pl/news/90...tepca.DVD.html tutaj troch info co prawda vcdhd ale to ta prawie to samo...
Pozdro @down lewa nie... Np. tu się ludzie wypłakują na temat płytki z next'a http://forum.nextmag.pl/thread-5567.html Tak na prawdę to najlepiej te płytki działają w napędach slim z laptopów.... Inny sposób trzymania płyty : Ostatnio zmieniany przez kasper93 : 11.01.2009 o godz. 20:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
ruszyło na Benq 1655 odczyt na poziomie 2-3x TRAGEDIA trzeba zrobić szybko img co aby następnym razem nie mieć problemów
z logicznego punktu widzenia w laptopach to prawda płyta trzyma sie na zatrzaskach i mimowolnie się nie kręci ale wciąż mnie to zastanawia po co ? w imię czego tańszych kosztów produkcji ? ale jakim kosztem z tego co wyczytałem przez ostatnie 30min. to opinii użytkowników nie widziałem dobrych ciągłe krytyki pozytywne opinie tylko wydawcy w tym wypadku przytoczonego czasopisma ciekawe ile faktycznie w zł jest tańsza taka w toczeniu
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
"Film" swoje filmy ktore dodaje do czasopisma bije na DVHD. Jedna mi juz prawie rozsadzilo w konsoli. Nie polecam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Warunek czy Komis? | aeiouy | Off topic | 22 | 25.02.2006 16:38 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Samsung TS-H552B - czy naprawdę taki zły ??? | hubio | Napędy optyczne DVD | 4 | 08.01.2005 20:54 |
[Sklep] normalny czy online? | Teklik | Napędy optyczne CD | 8 | 11.05.2003 01:50 |