![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Gdzie kupować płyty BD-R
Dzień dobry,
pozdrawiam wszystkich życzliwych na tym forum i od razu przechodzę do rzeczy. Do tej pory nie kupowałem płyt BD-R, a moje doświadczenia z zakupem płyt DVD ograniczają się tylko do stacjonarnego Media-Market i płyt TDK. Doświadczenia mam różne, bo kupowałem "te same" płyty, które okazywały się ostatecznie nie "te same" jeśli chodzi o jakość i trwałość nagrań. Mam zamiar kupować płyty Panasonica i na razie wpadł mi w oczy cdsklep.pl i sprzedawca "Czysta_płyta" na allegro. Czy możecie się podzielić swoimi doświadczeniem i doradzić mi, gdzie mam kupować płyty, żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Błąd nagrywania płyty Blu-Ray - DVD-REC BLU-RAY LITEON eHBU212 LightScribe USB BOX | wopi | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 12 | 11.03.2012 19:43 |
SH-S223C - problem z odczytem jednej płyty | NoVVy | Napędy optyczne DVD | 3 | 21.12.2010 15:38 |
Filmy BD z customowymi napisami. | Janusz83 | High Definition | 0 | 14.03.2010 01:53 |
Nagrywarka Samsung DVD-R119, a płyty DVD-R | Piotr30 | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 1 | 09.12.2009 22:04 |