![]() |
Ogladałem te napiecia w speed fan oraz everescie i wygladaja normalnie
|
Ilość załączników: 1
A moze miec cos z tym wspulnego system. Bo mam taki problem ze jak prubuje instalowac SP2 topo wyodrębnianiu plików wyskakuje mi błąd a mianowicie plik update.exe wywala ze jest niodpowiedzia relokacja biblioteki dll i mam sie skontaktowac z administaratorem o nowa biblioteke dll i jakos nie czaje tego.
|
mo***380;esz zacz***261;***263; od sprawdzenia napi***281;***263; w everescie
|
jak mam sprawdzic ten zasilacz??
|
sprawd***378; zasilacz, ja bym w tym upatrywa***322; przyczyny :czytaj:
tak na marginesie masz 350W, a to ***380;e niedawno kupiony nie oznacza, ***380;e nie mo***380;e by***263; uszkodzony :mruga: |
macie moze jakies pomysły jakby zrobic zeby umnie normalnie zadziałała ta nagrywarka??
|
Witam. niestety sytuacja sie powtózyła znowu nagrywarka nie widzi zadnych płyt:(:(:(:(
|
Cytat:
|
Zainstalowałem te sterowniki Ide i nagrywarka zaczeła czytac płyty. Dziękuje bardzo mocno. jak cos sie bedzie psuło to znowu napisze.
|
Cytat:
bo od mojego brata cd-rom na moim kompie tez normalnie działa. ja niewiem jaki to zasilacz ale pisze na nim ATX LC-B350ATX |
Cytat:
...zacznij od wgrania sterownik***243;w do kontrolera Ide. Ps.jaki masz zasilacz? |
Sprawdzałem ta nagrywarke u mojego brata i u niego normalnie ona czyta wszystkie płyty. Ja juz nie wiem co jest grane.
|
je***347;li b***281;dzie to pad lasera....to wypada :)
|
ok sprawdze jeszcze dzisiaj i napisze ale mam nadzieje ze jakos da sie to naprawic. A ja ja kupiłem na www.komputronik.pl musze sie jakby co z nimi jakoś skontaktowac czy jak??
|
sprawd***380; j***261; dla pewno***347;ci na innym kompie, je***347;li to samo ....to tylko serwis lub do ***347;mieci.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |