![]() |
Cytat:
|
Z tego co przeczytalem wnioskuje ze bd-r panasonica x6 wystepuje w jednej wersji wiec problemu nie ma, bd-r dl verbatima tez w jednej ale gorzej to wyglada jesli chodzi o dvd.O ile zwykle dvd verbatima sa zazwyczaj dobre i bardzo dobre o tyle dl verbatima to w mojej opinii loteria.Bywa ze w jednym cake niektore plyty nagraja sie bardzo dobrze a inne bardzo slabo.I to sprawdzone na dwoch roznych nagrywarkach.
Czy jest moze jakas zasada ktore verbatimy dl sa te lepsze a ktore te gorsze ? Widze ze z MKM-003-00 mozna kupic bo 4,2 za szt. allegro.pl/verbatim-dvd-r-dl-8-5gb-8x-cake-20szt-mkm-003-00-i3902078629.html |
Cytat:
Najlepszy jest MKM 003 Made in Singapur ale również w nim w cake trafiają się coraz częściej słabsze sztuki:ysz: |
Czyli verbatim ma najlepsze dvd oraz bd-r dl 50 gb a panasonic bd-r natomiast z dvd dl teoretycznie verbatim ale bywaja wpadki ?
Nie ma jednak niczego lepszego (bez wpadek) od verbatima dvd dl ? |
Cytat:
Z BD-R DL 50GB polecam bardzo dobre Panasonic BD-R DL ale z MID MEI T01:) |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Kolejny szybki Platinum X10 wypalony z sukcesem :spoko: ,
maksymalnie dobijało do X9.8 ,litek świszczał jak wiertło u dentysty :szczerb: nośnik wypełnił się 12:47 ;) http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1392936185 |
Czyżby RITEK jakość płyt poprawił ? bo wygląda to bardzo dobrze:)
|
Wszystkie parametry w normie, pofalowana linia jitter, ale nie powinno to mieć zauważalnego wpływu na odczyt.
:spoko: |
Mam pytanko odnosnie bd-r 25 gb.Czy w sytuacji gdy akurat nie mam pod reka panasonica to lepiej wybrac verbatima czy maxella ?
|
Cytat:
|
A jak to rozpoznac czy sa LTH czy nie ? :)
|
|
Kupilem pare sztuk bez opakowania a sa calkowicie biale i co teraz ? :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:31. |