Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nośniki optyczne (https://forum.cdrinfo.pl/f28/)
-   -   Nie czyta płyty pomożcie:( (https://forum.cdrinfo.pl/f28/nie-czyta-plyty-pomozcie-81758/)

sobrus 20.03.2009 14:21

nie, Hawki na początku były całkiem dobre.
Potem zeszły na psy.
Niżej niż psy.

yahol 20.03.2009 14:29

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1012448)
nie, Hawki na początku były całkiem dobre.
Potem zeszły na psy.
Niżej niż psy.

Zdecydowanie protestuje!
Poziom mojego psa nalezy do srednich stanow poziomow wysokich i jako taki jest ponad.

Moze zeszly na poziom kotow.
Ew. swinek morskich.
No moze chomikow sysryjskich.
Ale nie psow!

IMHO - te Hawki ktore sie wypalily, w wiekszosci dzialaja do dzis.
Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu.
Wiec nie sa takie zle 6:4, no moze 7:3 :)
Wcale, wcale.
Prawie jak nowe EMTECki :)

darolo1 24.03.2009 16:48

Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu.
Wcale, wcale.
Prawie jak nowe EMTECki :)[/quote]

1. na 4 tamtych hawkach mam the sims 2, ostatnio nawet wgrywałem i wszystko hula.
2. na 6 hawkach (reszcie) mam muzę, słucham jej i nic nie przerywa, pierdzi itp.
3. Co ty chcesz od Emteców - ja kupiłem 1,5 roku temu (coś jak te Extremy) 5 paczek Emteców i do dziś działają.

Wy chyba macie naprawdę pecha na płyty xD

Bródka 24.03.2009 16:59

Cytat:

Napisany przez darolo1 (Post 1013278)
Wcale, wcale.
Prawie jak nowe EMTECki :)

1. na 4 tamtych hawkach mam the sims 2, ostatnio nawet wgrywałem i wszystko hula.
2. na 6 hawkach (reszcie) mam muzę, słucham jej i nic nie przerywa, pierdzi itp.
3. Co ty chcesz od Emteców - ja kupiłem 1,5 roku temu (coś jak te Extremy) 5 paczek Emteców i do dziś działają.

Wy chyba macie naprawdę pecha na płyty xD

Racze ty masz wyjatkowe szczescie bo kupujesz najgorsze plyty jakie sa na rynku, zobaczymy za rok czy dwa jak bedziesz mial, ja mam verby ktore juz maja chyba z 5 lat jak nie wiecej i dziala do dzis bez problemu

darolo1 24.03.2009 19:02

1. Te Hawki to mi siora na gwiazdkę kupiła, później nie kupowałem bo u mnie już w sklepach nie było.
2. Emteców też nie kupuję, zresztą ja do nich nic nie mam. Mam również 2 Emtecy CD-RW i również świetnie działają a paliłem i mazałem je już z 30 razy.

Teraz kupiłem 50 sztuk sony i dobrze się palą, nawet w zjechanym odtwarzaczu CD chodzą.

sobrus 24.03.2009 19:52

Sony to jedne z najlepszych płyt. Zawsze mi działają tam gdzie Verbatim zawodzi.
Do normalnego nagrywania używam tylko Sony.
Do specjalnego TDK Scratchproof.

darolo1 25.03.2009 13:21

i są bardzo tanie - kosztowały ok. 48 zł. z przesyłką na alledrogo xD

mam zamiar znowu kupić bo jak widać, płytki są dobrej jakości, nie byle chłam trzeciej kategorii typu Titanum i pochodne.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04.