![]() |
nie, Hawki na początku były całkiem dobre.
Potem zeszły na psy. Niżej niż psy. |
Cytat:
Poziom mojego psa nalezy do srednich stanow poziomow wysokich i jako taki jest ponad. Moze zeszly na poziom kotow. Ew. swinek morskich. No moze chomikow sysryjskich. Ale nie psow! IMHO - te Hawki ktore sie wypalily, w wiekszosci dzialaja do dzis. Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu. Wiec nie sa takie zle 6:4, no moze 7:3 :) Wcale, wcale. Prawie jak nowe EMTECki :) |
IMHO - te Hawki ktore sie wypalily, w wiekszosci dzialaja do dzis.
Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu. Wiec nie sa takie zle 6:4, no moze 7:3 :) Wcale, wcale. Prawie jak nowe EMTECki :)[/quote] 1. na 4 tamtych hawkach mam the sims 2, ostatnio nawet wgrywałem i wszystko hula. 2. na 6 hawkach (reszcie) mam muzę, słucham jej i nic nie przerywa, pierdzi itp. 3. Co ty chcesz od Emteców - ja kupiłem 1,5 roku temu (coś jak te Extremy) 5 paczek Emteców i do dziś działają. Wy chyba macie naprawdę pecha na płyty xD |
Cytat:
|
1. Te Hawki to mi siora na gwiazdkę kupiła, później nie kupowałem bo u mnie już w sklepach nie było.
2. Emteców też nie kupuję, zresztą ja do nich nic nie mam. Mam również 2 Emtecy CD-RW i również świetnie działają a paliłem i mazałem je już z 30 razy. Teraz kupiłem 50 sztuk sony i dobrze się palą, nawet w zjechanym odtwarzaczu CD chodzą. |
Sony to jedne z najlepszych płyt. Zawsze mi działają tam gdzie Verbatim zawodzi.
Do normalnego nagrywania używam tylko Sony. Do specjalnego TDK Scratchproof. |
i są bardzo tanie - kosztowały ok. 48 zł. z przesyłką na alledrogo xD
mam zamiar znowu kupić bo jak widać, płytki są dobrej jakości, nie byle chłam trzeciej kategorii typu Titanum i pochodne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04. |