![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Nośniki DVD-R/+R
CZeść, czytając ten wątek nie zauważyłem żeby ktoś z Was używał płyt Prodye Version 2.0. Ja właśnie dostałem kilka tych płyt i nie wiem czy zrzucić coś na nie czy się nie bawić nimi. Są to płytki chyba niemieckiej firmy, jeśli jednak znajdzie się ktoś kto zgrywał na nie filmy niech da znać jak się sprawują. Pozdrawiam.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
VAkossy z geanta
No właśnie nie wiem dlaczego, może konsumpcyjna atmosfera w rzeczonym Geancie mnie skusiła, ale kupiłem DVD-R Vakossa x4 za 5 PLN. Leżał, leżał aż wczoraj nagrałem na niego Lost in translation i zapuszczam K-PRobe. Ico? I zadna płyta wliczając TDK, EMTEC, Verbatim plusy czy minusy nie nagrała mi się tak ładnie, PI - głównie 2-3, przez pierwszą część płyty 7-10, jeden skok do 58, PO - głównie 0 max 4 i oczywiscie skok w tym samym miejscu do tez koło 50. Nie mówię oczywiście o trwałości a o jakości zapisu. Skąd? przypadek? taka partia? Taki egzemplarz?
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2003
![]() |
A co powiecie na temat przechowywania plyt DVD, CD do tej pory przechowywalem w kopertach by zaoszczedzic miejsce, a moze DVD sa zbyt delikatne by je wkladac do kopert??
-- dingdong |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Cytat:
ja przechowywalem do pewnego czasu plyty w pudelkach slim ale gdy zaczelo ich przypywac w szybkim tepie to zabraklo miejsca w szafie przesiadlem sie na segregatory ( w jedymy miesci sie 208 plytek a sa wieksze nawet po 320 ale ciezko je kupic rzadko spotykane ) podobny plan ma w stosunku do DVD tez bede przechowywal w segregatorach tzn napewno duzo wolniej beda przybywac wiec jeden segregator starczy na dluuugi okres ![]() a co do kopert hmmm....... tez o tym myslalem ale wole segregatory ( na jednej polce miesci mi sie 4 segregatory czyli 4x208=832 plyty - wynik dobry ) wybor pozostawiam tobie |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Cytat:
tu mozesz zobaczyc o czym mowie i jak te segregatory wygladaja -- to sa takie "walizeczki" zamykane na suwka bardzo estetycznie wykonane i dobrej jakosci ( w warszawie na gieldzie sa po 35zl ) polecam |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() -- dingdong |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 19:14 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |