![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Płytka po niepoprawnej weryfikacji potrafi chodzić - to fakt Anomalie zdarzają się w przyrodzie Swego czasu wiele było problemów ( i pewnie dalej są ![]() Weryfikacja nie przechodziła poprawnie, a dane z płytek dało się czytać Nie można zakładać, że program jest nieomylny i że nie robi błędów ![]() Czasami jakiś określony splot procesów może spowodować taki efekt Jednak najczęściej coś musi być przyczyną Swego czasu ja także miałem coś podobnego Dwie pierwsze płyty nagrywało dobrze zaraz po włączeniu kompa - z pozytywną weryfikacją A potem już ciągle przy weryfikacji wyskakiwał błąd Po wielu godzinach walki okazało się Że w podkręconym kompie, na płycie głównej odpięła się jedna zapinka radiatora na mostku północnym ![]() Chipset przegrzewał się - i stąd te błędy W przypadku DVD może być podobnie Ja osobiście raczej nie wierzę w niepoprawność weryfikacji bez przyczyny ![]() Pojedyńcze przypadki zdarzają się, i owszem Ale zapewniam cię, że w większości przypadków ScanDisk i Test Jakości Dysku potwierdzą wynik weryfikacji ![]() Na szczęście każdy sam zapewnia sobie spokój W dowolnie wybrany przez siebie sposób I niech tak będzie ![]()
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 19:14 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |