Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Nośniki optyczne

Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 13.06.2005, 20:45   #10
Elias
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.02.2005
Elias zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Panie Adamie - nie mamy o czym rozmawiac.
A swoim postem, tylko jeszcze bardziej osmieszyl Pan procedure testowa pism komputerowych (testowanie przez 50 ludzi oddzielnie) oraz opieranie sie na wynikach sprzedazy podajac przyklad Hawka.
I sklamal Pan Panie Adamie mowiac ze nie posiada Pan wlasnej marki, bo wiemy ze takowe firma Esperanza, ktorej jest Pan wlascicielem posiada.
Z mojej strony to koniec tego tematu, bo dalsza lobbingowa dyskusja Z Panem jest bez sensu (zreszta bez sensu bylo zaczynanie jej przez Pana).

PS. Prosze zainteresowanych o przejrzenie w jakich dyskusjach i w odpowiedzi na jakie posty mozna bylo zobaczyc aktywnosc 'Eliasa'. Jeden z najlepszych to ten: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...735#post440735, choc w kazdym mozna znalezc element lobbingowy.

PS2. Trzeba przyznac racje, ze Pan Adam P. jest jedna z najlepiej obeznanych ze swiatowymi dostawcami osoba (o ile nie nawet najbardziej obeznana) i nikt w Polsce w dziedzinie nosnikow nie ma takich kontaktow. Dal temu wyraz zreszta w tej dyskusji, czym sie nieco zdekonspirowal. Poza tym ZADEN sprzedawca detaliczny nie ma tak wielkiej sprzedazy by reszta nie byla dla niego konkurecja - to musial byc dystrybutor, co wiaze sie z konkretna marka.
Jednak ... czy oplacalo sie blyszczec za tyle wstydu ...

No cóż, pochlebiłeś mi tym, że wziąłeś mnie za Pana Adama z Esperanzy.
Ale niestety pomyliłeś się, bo Adam (jestem z nim na Ty) zna się na nośnikach znacznie lepiej niż ja i podejżewam, że zagiął by Cię odnośnie opisów jakości bez problemu.
Ja jestem ( a raczej moja firma) jego klientem i podziwiam go za to co stworzył bez żadnego wsparcia marketingowego (dodam, że gość ma 25 lat).

Namiary na dostawców, dla osoby z branży nie są żadną tajemnicą, wystarczy pojechać na Ce-Bit i masz 20 namiarów na producentów z jednej tylko hali.

Co do Testu który był opisany w Chipie, to sam się ośmieszasz, poczytaj i potem pisz mądrze, a nie zarzucasz kłamstwo. Procedura tego właśnie testu jest taka, jak napisałem i jest on jak najbardziej obiektywny.
A wyniki sprzedaży są prawidłowe, poczytaj na ten temat w CRN, lub zamów badanie GFK polska ( o ile wiesz co to jest). Między innymi TDK posługuje się tym badaniem na całym świecie, by oszacować rynek i przygotować strategię sprzedaży.

Jak już pisałem, nie chodzi mi o przytoczoną markę, tylko o zasadę wypowiedzi.

A co do sprzedawców to skąd możesz wiedzieć ile może sprzedać Hurtownia, skoro Ty tylko na giełdzie stoisz

Wież mi że, są w tym kraju przynajmniej 3 firmy takie jak moja, które sprzedają takie ilości (łącząc sprzedaż do sklepów i w detalu).

Ostatnio zmieniany przez Elias : 13.06.2005 o godz. 20:57
Elias jest offline  

Twoje uprawnienia: