![]() |
Ilość załączników: 2
Płytka DVD+R TDK x4 /RICOHJPN01/ i drugi test ta sama płytka palona x4 ze zmianą strategi zapisu RICOHJPN02.Palnik 1213@1653.
|
Ilość załączników: 4
Para testów :)
|
Cytat:
Ostatnie pytanko - czemu skalę mam od 0-200, a u was na wykresach jest inna skala - gdzie to zmienić? Speed ustawiam na x4 jak radzicie |
Cytat:
A co do kProbe - to od którejś wersji w prawym górnym rogu Jest opcja AutoUpdate - trzeba tylko kliknąć :D A jak nie to zobacz TU :czytaj: Szczerze powiem, że nie wiem skąd ten disk2 :idea: |
Pewnie wyskocze jak Filip z konopii, ale jak zaintalować KPROBE 2.4.2? Sciagnalem juz z kilku zrodel i za kazdym razem przy instalacji prosi o wlozenie dysku #2 :ysz:
Dodam, ze chce przeprowadzic kilka testow jakosci na DVD-romie Sony (chyba sie da ..?) |
Cytat:
Kolejny popis fabryki NAN YA :\ Tak jak Vakossy Wcześniej Blupopy były od Optodisc i paliły się zdecydowanie lepiej :taktak: I to nawet minusy były |
Ilość załączników: 2
Tak jak obiecałem dwa dni temu w innym poście
BLUPOP+R x4 palony x4 i LITEON+R x8 palony x4 O dziwo ten BLUPOP działa na niektórych stacjonarkach ??? |
Dodam, że kupiłem w vobisie! (www.vobis.pl - mają sporo punktów sprzedaży w całej Polsce).
|
Wczoraj kupiłem 10szt cake Dysan DVD+R 8x. Palę na NEC 3500 z BIOSem 2.18. Na razie poszły 3 szt - wykresy w Nero cudne, wszystkie się palą na 12x. Producent: Prodisc. Za cenę 1.99zł/szt. (ściślej 20zł pudełko) to bardzo dobra oferta. W hurtowej ilości (200szt.) na allegro wychodzą po 1.65zł/szt bez wysyłki
|
Platinum ??? Zraziłem się i to bardzo do ich cd-r. Żadna z około 30 płyt nie przetrwała roku !!!
Dysany jak znajdę to sprawdzę. |
albo szukaj z taiwanu lub singapuru ( ale te to zadkosc - chodzi o singapur ).
taiwan jest :spoko: pali sie ladnie i nie rozkleja :) |
Cytat:
|
Nie straszcie :( , wypaliłem 2 z 10, obie oki. Ale to rozklejanie :( .
Nic to, za 2.70 i tak na miejscu nic lepszego nie dostane ..... Hmm.... 297 stron tematu 812@832 do przeczytania po to aby dowiedzieć się o dobry bios, ciut przy dużo :( |
jak na verbatima to nie najlepszy wynik :)
te z indii potrafia sie rozkleic przy pierscieniu i napewno wszystkie ze szpuli ladnie sie nie wypala :) |
moze trafila ci sie 1 dobra zbaczysz jak kupisz 10 czy wszystkie takie beda w co watpie :ysz: i zobacz sobie temat przyklejony 812@832 :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:34. |