![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Co sądzicie o płytach Hawk DVD+R 4.7GB 1-8X Multispeed Ja natrafiłem na płyty wyprodukowane przez Mitsubishi Chemical Corp. Czy to oznacza że są dobre
Ostatnio zmieniany przez revolver0 : 07.12.2005 o godz. 02:21 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to nic nie oznacza, łącznie z tym, że są MCC003.
Hawk to nawet nie loteria - to tragedia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Ostatnio dużo tych MCC003. Dzisiaj dostałem płytki "COPY ME" "+" oznaczone rzadko spotykaną prędkością x12. Program wykrył, że jest to właśnie MCC003. Czyżby zalew rynku płytami od MMC003
![]()
#4 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi sie wydaje ze raczej jest to zalew rynku odpadami produkcyjnymi od MCC. w koncu cos z tym trzeba zrobic a jesli verbatim uznal ze on pod tym sie nie podpisze to na pewno podpisze sie ktos inny
![]() naprawde mam wrazenie ze niektore firmy produkuja plyty skupujac odpadki produkcyjne - jak inaczej wytlumaczyc niska cene, co partia to inny producent a do tego czesto liczne defekty nosnika widoczne golym okiem! mialem np plytki mediastore usiane kropkami (mniej wiecej 50% nosnika, oczywiscie od strony wypalanej). O dziwo wypalily sie znakomicie (tzn dzialaja spoko nawet w stacjonarce, nie mam z nimi absolutnie zadnych problemow) ale chyba zadna szanujaca sie firma takiego czegos nie wypusci. Podobnie Hawki - czesto widac przebarwienia i skazy. Natomiast totalnym skandalem sa dla mnie plytki manta - nie dosc ze beznadziejne to jeszcze plytki byly w opakowaniu najzwyczajniej w swiecie BRUDNE!!! i to tak jakby ktos je pooblepial tluszczem zmieszanym z kurzem - przeciez to strach do napedu wkladac, a i tak szansa poprawnego wypalenia jest zerowa. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 09.12.2005 o godz. 08:40 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#7 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no mi sie zdarzylo i to pare. dvd-r 4x palone na toshibie sd-r5372. ale na lg4163 za nic nie idzie... to byla jakas jedna partia (ritek chyba) oczywiscie z paskudnymi skazami. wiecej hawkow nie mam (za wszystkie zaluje oczywiscie
![]() ale to zaden wyczyn bo ostatnio ta toshiba wszystkie smieci pali tak ze w stacjonarce dzialaja (sprawdzalem mediastore, vakossy i jakies msonic z promocji w realu). a stacjonarka ma juz 3 lata wiec nie jest to jakis szczyt techniki. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 09.12.2005 o godz. 18:50 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hawk palony 4x na NEC 3551 odziwo chodzi lepiej niż ogrinał (płyta ze studniówki)
|
|