![]() |
a z Waszego sklepiku nie wybrałby jakichś porządnych nosnikow?:)
|
Można sprawdzić te: http://nosniki.net/index.php?cPath=2...a&filter_id=21 z zaprzyjaźnionego ;)
|
kurcze ..., wziąłbym z chęcią, ale jak sie okaze, ze wypala na nich w kiepskiej jakości to ponad 30zł do lamusa :(.
|
Bez eksperymentów i tak się nie obejdzie. ;p
|
W sumie racja, ale zeby sie od razu porywać na głębokie wody(cake 30x)... ;d, co radzicie?
|
Ilość załączników: 1
Nagrałem jednego soniaka D21, no i wydaje mi się, ze znośnie :) wyszedł, przyjmując, ze moj asus daje w miare obiektywne wyniki :), co sądzicie ?
|
Kto ryzykuje ten żyje :D
Dziś kupiłem 25 DVD+R i 1 free DVD+RW (w konia mnie zrobili bo jej tam nie było ....) i dałem jedyne 16.89 zł jak bym kupił więcej wyszło by mnie około 15 zł za 25 płyt. Zobaczymy w praniu czy są dobre xD |
Cytat:
|
Wiesz co ja już troche na Benq nagrywam. Fakt nie jest to ta jakość co Verbiatim ale według mnie lepiej kupić Benqu niż jakiś szajs z hipermarketu.Mówisz 65 groszy to mało ? Sony było po 75 a jak bym wzioł 40 to juz po 70 xd
|
To może skończ przechwałki i zapodaj testy jakoweś? :idea:
|
No wlasnie, zapuść jakiś teścik, zobaczymy co te benqi potrafią. Moze sie skusze na jakieś cake 10x, ale nie wiem czy ryzykować, bo dzisiaj kupiłem jedną dvd fujifilm z myślą, ze moze to coś bardziej porządnego, ale dość kiepskie są w testach ;/
|
A problem w tym że mój Samsung za bardzi nie lubi programow do testowania Nero ;/ Jeśli ktoś zna jakiś inny program który obsłuży mojego szajsunga mowic xd
|
jak odpalę napęd Benk-a ma te płytki zapodam test z Pionieer-a
|
oki dzieki, czekamy :)
|
Ilość załączników: 1
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |