![]() |
Cytat:
|
Śmierdzi podrabianym towarem....... tak ogólnie. Ja mam dopiero od marca najstarsze, ale mają taki sam poziom jakości zapisu jak po kliku dniach.
|
Cytat:
Podaj MID jaki masz na tym Panasonicu i dokładną nazwę jaka jest na opakowaniu i kod na płycie od strony nienagrywanej na pierścieniu przezroczystym (słabo widoczny-najlepiej położyć płytę na czymś czarnym ) Tak dla potomnych żeby unikać tej partii i czy ten Panasonic przypadkiem nie pojawił się sklonowany z Chin:ysz: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nie wiem czy na wszystkie nośniki ale te które ja kupuję na opakowaniu jest informacja o gwarancji . Zadzwoń na infolinię lub e-mailowo się dowiedz czy Twoje Panasonic są objęte gwarancja a jak tak jak zareklamować :) Załącznik 63574 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tu piszą o płytach nagranych pare lat temu mi BD-R Panasonic chwalone jako najlepsze nośniki niby dane miały przetrwać 50 lat, 2 płyty padły po 3 dniach, płyta przetestowana po nagraniu wynik bardzo dobry film obejżany bez zająknięcia po 3 dniach wkładam do odwarzacza a tu pisze pisze bad disc myślę może odwarzacz padł bo 4 letni u dwuch znajomych to samo w 3 nagrywarkach płyta nie do odczytu kręci i nic dane jak by wyparowały, no chyba laser odwarzacza nie popsuł płyty.
|
Ilość załączników: 2
Z lat 2004-2005 Goodbye;)
ICAM DVD+R Fake Mid MCC003 Załącznik 63532 Hawk DVD-R Fake Mid TYG02 Załącznik 63533 |
Jakość płyt DVD z pierwszych lat nagrywania swoich kolekcji
Ilość załączników: 1
nagrane na LITE-ON LDW-811S w 2004r.
esperanza DVD-R x4 Załącznik 63513 AXE Economy DVD-R x4 niestety nieczytelne na obu płytach te same dane. |
Ta bajeczka jest na bank starsza od tych umarłych nośników.....:jupi2:
|
Pinio najprędzej;)
|
Albo proso.
Tylko po co, skoro papug na forum nie ma. :hmm: |
No piwka to nie, ale najwyraźniej porto ukrywasz :>
To przykre :( http://www.alkohole.wortale.net/gal/...3121330394.jpg |
Tez:) Ale w srodku jest drugie O:)
CHyba piwka by przed kolegami nie ukrywal?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |