![]() |
Cytat:
|
Ja używam Hex Workshop - jak uważam najlepszy jaki może być... choć niestety komercyjny.
Zastanawia mnie tylko w jaki sposób chcesz odzyskiwać dane z uszkodzonej płyty za pomocą edytorów heksadecymalnych? Tutaj nie ma magii, to samo zrobią inne, "normalne programy", vide ISO Buster, który gdy np. natrafi na sektor nie do odczytu proponuje użytkownikowi zastąpienie go zerami/jedynkami/ominąć. itd. Hex edytory służą do trochę innych celów. Często tzw. brzydkich. ;) |
Cytat:
|
Sprawdzę je , może pomogą a jest coś po polsku.
|
Google nie dziala???
edytory hexedit hackman jakis edytor To tylko kilka rekordow, ktore wyskoczyly po wpisaniu edytor hexadeymalny i na dodatek wszystkie dzialaja. :) |
Program heksadecymalny-testy
Poszukuję edytora heksadecymalnego żeby zobaczyć jak z takiego programu odczytuje się pliki i jak przebiega proces odzyskiwania danych coś w stylu Win Hex nie wiem czy ten program to potrafi i żeby był po polsku .
Chcę przeprowadzić testy uszkodzić nośnik a następnie sprawdzić w jaki sposób odczytuje się uszkodzone pliki i przywrócić je . Kupiłam płyty Qmega czy nadają się do testów. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:37. |