![]() |
Bardzo dziwny wykres - nie widac przejscia z jednej warstwy do drugiej. Poza tym errors: 8. Obawiam sie ze 'beznadzieja' nalezy skierowac w strone strategii umieszczonej w BIOSie LG, ale to sie okaze po dalszych testach.
Dostalem informacje ze w weekend bede mial plyty do przetestowania na Litku 1673, Benq 1620 i Plexie 716A. Zobaczymy ... |
|
To czekamy :)
|
Jezeli dostane kilka sztuk, to zrobie test na Plex 716A, Benq 1620 i Litku 1673. Zobaczymy czy to wina plytek czy sprzetu ...
|
Znaczy sie nie kończy wypalania ;) , może na innej nagrywarce by się dało chociaż wypalić np. niejaki BenQ by sie nadał ;)
|
Nie ma czego testowac - przy ok 30% blad i wyrzuca plyte ((
|
Szkoda, że masz LG to bys wykresiki wstawił, a nie tak od razu do kosza ;)
|
Zakupilem dwie sztuki i #^&#@ do kosza (( (( ((
Dziadostwo do :wsciekly: |
Cytat:
|
Kurcze, dużo wiesz o płytach chyba w tym siedzisz po uszy. Dystrybucja?
|
Ja wiem - we Wro i Poz nigdzie :)
Ale to sie powinno zmienic niedlugo. |
Dzieki. Ciekawe czy ktoś wie gdzie to mozna kupić? We Wrocku lub w Poznaniu.
|
Wiem nawet z ktorego sklepu ||
Nie sa to zadne odpady, czy 'niewiadomo co'. Jak juz wspomnialem to samo co Traxdata (nawet dokladnie to samo - jedna firma jest wlascicielem obu marek i zreszta jest scisle powiazana z samym Ritekiem), jak i Platinum (jeden z odbiorcow Riteka). Z lepszych jest jedynie Verbatim lub ew. Imation, choc nie wiem czy to dla odmiany nie jakis odrzut - oba na kodzie MKM. |
Cytat:
A teraz na poważnie czy nie dziwi ta cena? To 5-7 zł taniej niż pozostałe. A może to wczesna partia produkcyjna? |
To to samo co Platinum i Traxdata.
'producent - Raitek' - buahahahaha || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |