![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2007
![]() |
mp3 do car -- reset
witam wszystkich
mam taki dotąd niespotykany problem pobrałem z sieci muzykę w formacie Falc następnie przy pomocy programu Medieval Cue Splitter pooddzielałem utwory aby każdy był oddzielnie następnie przy pomocy Pazera Free Audio Extractor przerobiłem te pliki do mp3 128 kb później za pomocą ashampoo wypaliłem na cd i wkładam cd do odtwarzacza w samochodzie jest ok kończy się pierwszy utwór i odtwarzacz się całkowicie resetuje wszystkie stacje radiowe itp nie można również zacząć odtwarzania od drugiego utworu bo jest również reset próby były robione na trzech różnej marki cd pozdrawiam i proszę o pomoc |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To bład programowy, marka płyty nie ma tu nic do tego.
Przede wszystkim spróbuj użyć innego programu do kompresji FLAC->MP3, np WinLame albo Foobar2000 z pluginem lame. Zmień tez bitrate, bo 128kbit sie do samochodu nie nadaje. Przy większej głośności dzwięk może "bulgotać". 192VBR powinno być znośnie. Spróbuj wypalić też płyte innym programem. Jeżeli zmiana programów nie pomoże, to chyba wina radia. Oddaj do serwisu (jeżeli na gwarancji) z przykładową płytą i niech się z tym męczą. Może to wina błędu w oprogramowaniu radia. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.10.2011 o godz. 09:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem Acer | deenoos | Napędy optyczne CD | 5 | 28.03.2006 00:38 |
index:of | jazonik | Off topic | 4 | 19.07.2005 16:03 |
Nagrywanie mp3 pod car audio | SIWYYY | Napędy optyczne CD | 6 | 01.03.2004 14:59 |
mp3 na DVD | Lodofka | Napędy optyczne CD | 3 | 18.11.2001 16:37 |