![]() |
wie ktos moze dlaczego w zakladce 'jakosc dysku' przycisk start jest nieaktywny? nagrywarka to LG.
|
na LG nie zrobisz testu
|
i dlatego sie LG nie kupuje:taktak:
|
zebym ja to wiedzial przedtem :) a jakie sa teraz dobre nagrywarki? bo ostatnio nie jestem w temacie.
|
|
@Prezesik
to teraz zadales mu klina bo polowa tego tematu nie bardzo jest w temacie jaka wypalarke wybra***263; w sumie w Sondzie prowadzi 112 ale jak dla mnie nie jest to najlepszy palnik na dzie***324; dzisiejszy(nie uniwersalny) |
Cytat:
pisałem wyraźnie: od końca :czytaj: sonda sronda... co do uniwersalności 112 bym dyskutował, ale... wszystko zostało już powiedziane :taktak: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Palona 8x na Liteon 18a1h z wlaczonym ht i sb
Ta "igielka" na PIE to wina chwilowego zawieszenia firefoxa http://img444.imageshack.us/img444/8...l071fi5.th.jpg A tu plyta palona na LiteON 16H5S z wlaczonym SB i OHT |
A jaka jest uniwersalna nagrywarka? Czy w ogóle taka jest? Wszystko mające nagrywarki to tylko w .....?
Sony D21 palona x8 na Asus@Pionek 111L Załącznik 39238 Mogło być lepiej, ale ujdzie z tłoku. :) |
|
Wypa***322; niez***322;y, mo***380;na tylko zastanawia***263; sie czy skanowanie necem to dobra sprawa? Ale to dyskusja na inny temat. M***243;j nec 3540 ju***380; chyba zaczyna si***281; starze***263;, bo jak nagrywa powy***380;ej 4 gb to psuje p***322;yty, do 4 gb jest ok, dalej masakra.
|
Cytat:
|
To nie od pokazywania zależy:P Po prostu Twój bardzo dobrze pali płyty :spoko:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |