![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
To jesze raz ja :
Tym razem zamieszczam test przy prędkości x8, ale płyta palona na BenQ-u DW1655. Jest dobrze :), choć błędów PIF mogłoby być trochę mniej. pozdrawiam |
Taka jakość to normalne w przypadku płyt D11. Teraz jest z tymi płytami gorzej, ciężko kupić dobre płyty Sony, bo i za nie wzięli się "podrabiacze".
|
ja wczoraj kupi***322;em sony+r 16x w MM nie wiem jaki producent, bo nie sprawdza***322;em, mo***380;e kto***347; to ju***380; uczyni***322; i powie z jak***261; pr***281;dko***347;ci***261; najlepiej je palic ;)
dzi***281;ki |
skan sony dvd+r D21 palona 8x skanowana 5x pod poni***380;szym adresem
http://forum.cdrinfo.pl/627957-post578.html |
Jakość niezła, choć bez rewelacji. Podobnie jak D11.
|
Cytat:
weź pod uwagę, że skanowałem na necu, bo nic innego nie mam :( jak na neca to jest DOBRY SKAN |
To tylko moje zdanie, nie wiem więc dlaczego tak się denerwujesz :) Nie będę chwalił czegoś, co uważam za średnie sorry.
|
Cytat:
reputa wirtualna dla Ciebie ;) |
Dziekuję bardzo. Zawsze się przyda, chociażby była i wirtualna :) Nie wiem co chcesz od Nec-a to takie dobre napędy i skanują też chyba nie najgorzej.
|
Cytat:
nic od niego nie chcę prócz dobrego "bezbłędnego" palenia dvd+r :D na razie mam to co chciałem :) i oby tak było dalej postaram się zamieścić inne skany tych nośników jak znajdę wolną chwilkę :spoko: |
Ilość załączników: 1
Sony D11 palone x8.
|
A jak z trwa***322;o***347;ci***261; Sony ??
Ile lat mo***380;na to przechowywa***263; bez utraty danych ?? |
Cytat:
|
W kopercie, na p***243;***322;ce :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:53. |