![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#33 |
![]() |
Witam po długiej przerwie
![]() A teraz coś z górnej półki, prawdziwy rarytas! ![]() Wczoraj udało mi się przypadkiem dorwać oryginalnego Taiyo Yuden'a THAT'S CD-R'a 650MB na jednym z bydgoskich rynków u jednego handlarza różnymi starociami (m.in. płytami CD). Płytę wygrzebałem w kartonie z innymi płytami (niestety już nie pustymi CD-Rkami). Była nówka sztuka, zapakowana oryginalnie w folii!! ![]() Oczywiście taki rarytas musiał być mój jak tylko go zobaczyłem ![]() ![]() Na opakowaniu w każdym podpunkcie producent bardzo zachwalał ten nośnik, w końcu TY to jeden z najlepszych producentów CD-R ![]() Dzisiaj wypaliłem tą płytkę, na jakość aż miło popatrzeć. Szkoda, że już dzisiaj nawet żaden Verbatim nie uzyska takiego wyniku. Ale cóż. Przynajmniej można popatrzeć jakie kiedyś robili porządne płytki ![]() Palone na LITE-ON LTR-24102B bios w wersji 5S5A, prędkość 8x. Jak ktoś byłby chętny, to mogę jeszcze wstawić fotki samej płyty i pudełka ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z cd ? przeciez czyta cd -_- | zubaaa | Hardware | 1 | 21.02.2009 00:23 |
Odczyt z uszkodzonego CD | gion | Napędy optyczne CD | 5 | 31.01.2009 22:56 |
[Muzyka] Dawno temu w...Polsce - przegrywalnie płyt CD | Jabba the Hutt | Film i Muzyka | 15 | 23.01.2009 13:34 |
Nagrywanie CD Audio | neptun | Napędy optyczne CD | 3 | 11.02.2004 07:47 |
BLAGAM O POMOC!!!Wywalanie plytek AUDIO CD przy JVC XRW2010 (SCSI) | JOHN | Napędy optyczne CD | 3 | 26.10.2000 20:07 |