![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2004
![]() |
@slawekj
moim zdaniem wykres PI PIF mógł by być troszke lepszy za to linia Bench pięka a Ty jak oceniał własny wypał, czy zostawił byś jakiś np. extra film na tak wypalonej płytce, czy nargał jeszcze raz na inną. pozdr
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() No ja dzisiaj również stałem się po raz pierwszy ***8222;szczęśliwym***8221; posiadaczem wersji od CMC. Po otwarciu doznałem od razu szoku, gdyż jedna płyta w Cake-u (10 szt.) była źle sklejona !. Na środku znajdowała się duża jasna plama, czyli puste miejsce między, górną i dolną warstwą płyty. Cały nośnik nawet przy bardzo lekkim wyginaniu straszliwie trzeszczał. Po włożeniu paznokcia (od środka) i kilku niezbyt silnych ruchach palcem udało mi się całkowicie rozczłonkować płytę. Myślałem, że spadnę z krzesła ![]() ![]() Reszta na szczęście jest dobra i pali się dosyć przyzwoicie, nawet lepiej niż te z Moser Bear (przynajmniej tak mówią wykresy). Nie sprawdziłem ich jeszcze w akcji bojowej (czyli na stacjonarce), ale myślę, że powinno być OK. Oczywiście jak wiele osób już zauważyło nie można przy nagrywaniu przekraczać prędkości x4 bo robi się kaszanka. Załączam wykresy do pooglądania ![]() Rys.1 - CMC - dziesiejszy zakup Rys.2 - MB - wcześniejszy nabytek Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|
|