![]() |
Cytat:
więc jak nagrał i odczytał to znaczy, że dobrze nagrał. i tyle. nie wiem czy tym samym tirem jechały, ale na pewno je ta sama ekipa rozładowywała :D |
Cytat:
A dwa - robione na BenQ a wygląda jak to na tym twoim pożałowania godnym Necu Więc chyba tym samym tirem jechały... :taktak: :haha: |
Cytat:
to dużo lepiej nie jest po pierwsze :taktak: a po drugie robione na benqu - całkowita porażka :mruga: |
Ilość załączników: 1
No i to ma być dobrze wypalona płytka? :O
:blee: No to jak już tak się przechwalamy to ja dla odmiany rzucę Pioneerem |
Cytat:
edit: masz niewierny czarodzieju ;p palona 12x |
Cytat:
Tylko po prostu nie oglądam wszystkich tematów :nie: :mruga: A teraz dawaj cwaniaczku te skany z Neca, bo mi się nie chce szukać po tematach... || |
Cytat:
|
Cytat:
Bo jak palą sie inne Sony to ty mnie nie musisz mówić :nie: :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
na NECu palą się ok i to 12x najprawdziwiej. pooglądałem na stacjonarce i też tak mi mówi. |
Cytat:
I sprawdzić na forum jak się palą :ognicho: DVD-Ry są kiepskie jak Bolka trampki A DVD+Ry palą się jako tako Więc... :czytaj: |
Cytat:
musimy się panowie poświęcać!!!! (panie pośwęcają się chyba jednak na forach testując kosmetyki, co za koszmar (czasami) :|) więc kto ma blisko do Tesco (bo ja mam w chałwę daleko) to gnać i sprawdzać. (kto może [sprawdzać]) |
hm.. ;) no mozliwe ale sprawdzalem testy DVDerek na cdfreaks i asus (sic!) pioneer :P lepiej sobie radzil na japoncach tj. Soniakach i TaiyoYuden (shhhh... tylko)
a ta spiskowa teoria to wynik mojej chyba blednej analogii ze skoro pioneer pierwszy zmontowal DVD-R to jego napedy lepiej sobie z nim radza a czy teraz cos madrego powiedzialem? : lepiej kupowac DvD+R :P BTW wlasnie dzis w carre4 widzialem Soniaki 25pcs za 26,90 wiec odpuszcze sobie te tesco |
ja myślę, że to wyssane ze śmietany Tesco ||
|
Cytat:
w dodatku spiskowa :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02. |