![]() |
Rozumiem jednej nie rozpoznaje nawet dwóch,trzech ale wszystkich pięciu ? to już wygląda na jakąś skopaną serię :(
|
Tak jak pisałem, miałeś pecha, a może Twój palnik po prostu ich nie lubi? :glaszcze:
|
no dobra poddaje sie. przyznaje ze plytki ActiveJet to chyba najgorszy syf jaki w zyciu widzialem. Od wrzesnia nie zepsulem ani jednej plytki - a dzis juz dwa activejety leza w koszu. Jedna wylozyla sie na 97%, druga na 50%.
O dziwo ta pierwsza idealnie dziala na stacjonarce ... pomijajac ze nie ma konca. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
I proszę też nie bluźnić na Azule :nie:
Oto Azul palony na x24 na 1620B7T9 |
ehh... jak tak czytam to czasy HITów mi sie przypominaja... :) Ja potrafilem skopcic nawet Verabtimki :) ale to wina biosu byla ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
takie BTC z okiem? a ja kiedys myslalem ze to syfy jakies... ale w porownaniu do dzisiejszych to rewelka byla
a co do AZULow to kiedys trafilem na dobra partie - dzialaly w dreamcascie (!). Ale jak kupilem ostatnio jakies AZULe to niestety "no disc inserted" :( Co wiecej Metal Slug wypalony na Azulu ostatnio zaczal szwankowac i zawieszac emulator. W trosce o laser plytke wyrzucilem... Posiadaczom DC polecam plytki firmy... Sony (!). Dzialaja w konsoli idealnie, tylko verbatim moga sie z nimi rownac. |
Cytat:
|
Cytat:
Z takich starych płytek CD mam w podobnym wieku właśnie Verbatimy, TDK, BASF, MMore, Dysan, złote Kodaki wypalane 2x na zabytkowym Acerze i wszystkie chodzą OK - żadnych trzasków ani przeskoków, czego można byłoby się spodziewać po audio! Ale trzeba będzie i tak niedługo przegrać wszystko..... |
Nie wiem czemu tak narzekacie na ActiveJet'y. W sumie z takimi płytkami to jedna wielka loteria, ale z moich jestem nawet zadowolony, mam kilka takich płytek, nagranych już z 1.5 roku temu i działają do tej pory, oprócz tego da się je dobrze i szybko odczytać... Mam zarówno te starsze wersje (z czarnym logiem active jet) jak i nowsze z kolorowym logiem. Płytki nagrywane na NEC'u ND3520aw z firmware wymienianym zawsze na nowe. Zarówno nec jak i moja druga nagrywarka LG4167b z DL13 je odczytują, xbox z czytnikiem thomsona też radzi... tylko gamecube nawet nie chce ich ruszyć... ale wybredność gamecube'a nie zna granic ;)
|
Cytat:
|
Są jeszcze takie płytki, jak "i.rec". Swego czasu uzykałem świetny wynik 50% skuteczności bezbłednego wypalania. Jedna, albo dwie z nich (miałem C25) dają się odczytac do dzisiaj. ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:10. |