Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Nośniki optyczne

Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.04.2015, 13:24   #11
dune2
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.03.2012
dune2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Mam podobną sytuacją na 100% sprawnych Nec\Plextor ...po prostu nie widza nie których czystych płyt i koniec........
Te HP maja MID od CMC\CMCMAGM01 ale o trudno mi powiedzieć jaka jakość się trafi,,........to loteria jak sam widzisz
Mam chwilowe zacmienie no ale w pracy siedze wiec to logiczne CMC to znaczy ze to jakis PAPA ? a ID w nero speed to bedzie MCC 004 ?

Dzis mam zamiar kupic doslownie kazda plyte jaka znajde i sprawdzic na ktorych stacjonarna nagrywa najlepiej.
Mozliwe ze najbardziej oplacalne finansowo i pod wzgledem bezpieczenstwa bedzie nagrywac na jakiejs najtanszej no-name i zgrywac na kompa i wypalac na verbatimie Kopia w przypadku tanich plyt jest obowiazkowa bo pamietam ze pare miesiecy temu kupilem jakies no-name z kauflandu za ok 40 gr szt. i mialem fajna przygode.Nagrala sie dobrze bo w srodku byl chyba MCC 004 ale lezac na biurku przykeil sie do niej kawalek zwyklej biurowej tasmy klejacej.To byla naprawde marna tasma taka ze ledwo trzyma ale pomimo tego odeszla razem z warstwa plyty.No i plyta nie dawala juz sie odczytac.Sprawdzilem i przykleilem taka sama tasme na verbatima i sony i z nich nic nie odeszlo

Ostatnio zmieniany przez dune2 : 14.04.2015 o godz. 13:47
dune2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: