![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
Problem z LiteOn 1633S
Witam wszystkich. Mam pewien problem z moja spawarką. Dziś połączłem dysk twardy i gdy go podłączyłem (na tej samej taśmie co nagrywarka) LiteOn przestał widziec płytki. znaczy wygląda to tak że widzi do ale jak włoże jakąś płytę to jest widoczna jakby była pusta i jeszcze dioda od nagrywarki cały czas mruga. Czyżby to juz był koniec mojej maszynki
![]() Pozdrawiam. PS. Acha i jeszcze nie wiem czy tak było wcześniej ale jak wejde do mój komp to piszę DVD-RM. PS2. Kurde sorry ale pomyliłem działy to wszystko chyba z załamania jakby jakis moderator mógł przenieśc w odpowiednie miejsce. Dziekuję. Ostatnio zmieniany przez kosa45 : 26.03.2006 o godz. 19:02 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Z reguly nie podpina sie dysku twardego pod ta sama tasme co DVDRW, jak masz mozliwosc podepnij go na osobna tasme no i zalecana jest 80 zylkowa do nagrywarki a do dysku to juz musi byc
Co do DVD-RM to normalne tak ma byc P.S. To nie jest koniec twopjego litka, czasami sie tak robi jak sie podepnie w ten sposob naped i jak sie ma kiepski zasilacz Ostatnio zmieniany przez Bródka : 26.03.2006 o godz. 23:37 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
Witam. Temat do zamknięcia nagrywarka działa. zmiana biosu pomogła.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|