![]() |
chciałem wgrać FW od DRU ale niewiem jaki model . Do 1653s --->DRU 710 a to 1673s ---> ?? ale to razcej nie będzie mój problem bo do końca tygodnia mam dostać neca za tego litka
|
może spróbuj z fw od 1693, jest już dostępny na oficjalnej stronie liteona.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
niestety sparwdzałem. co do forum.rpc to też sparwdzałem ten FW i fuck.niestety niewiem naszzcęście chyba się pozbęde tego badziewia bo kolega chce koniecznie zamienić sięna NECa 3520 więc dam mu tę "przyjemnośc" . Jako posiadacz LITKA niewiem jak moz eon konkurować z najlepszymi i wygrywać te psełdo testy w np. chipie. Nigdy wiecej tego gnoju:)
|
Sprawdzałeś ustawienia DMA po flashowaniu? Może w tym tkwi przyczyna? A jeśli chodzi o biosy to czyżbyś nie znał http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html
|
1673s firmware JS05 ---shit
zmieniłem FW i kupa moge nagrywać tylko na TDK inen płytki są wywalane na samym początku " błąd zapisu" i papapa następnie takapłyte wkałdam do PIONEERA 109 i idzie ale na shit litku nie. Miłem FW SJ02 i było ok to pobrałem ze strony www.liteon.com i zaczeło się.Miałem nadzieję że poprawi to prędkość odczytu jednak teraz to jest ogarniczona nagrywarka dvd. Ktośmoze wskazaćmi scierzkę do hex/bin SJ02 bo windowsowym flasherem nie idzie , a moze moge zrobicz niego jakismodel DRU?????
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |