![]() |
Nie otwiera mi się link więc nic nie podejrzę ale w takie samo przeskakiwanie ja bynajmniej nie wierzę .
Wiadomo że napęd zaczyna nagrywać wolniej a przekładnie x4 osiąga przy końcu warstw. |
Fizyczne obroty nagrywarki mogą być wolniejsze ale prędkość podawania danych jest stała i oscyluje wokół x4 albo x2,4, tak przynajmniej to zaobserwowałem w imgburn.
Link ma spacje w adresie. Trochę dziwne w takim razie że autor poradnika tak napisał. Potem w tym temacie jest dyskusja i większość osób stwierdziło, ze nie może nagrywać na 2,4. |
Ilość załączników: 3
Cytat:
http://xbox360iso.pl/viewtopic.php?f=16&t=7789 Gość bzdury pisze co widać nawet na jego screen-patrz poniżej , a zamiast odpowiedzi że samo przeskoczyło wystarczy jakby wstawił log z zapisu i weryfikacji w ImgBurn to wtedy możemy o takim poradniku tu dyskutować:> Załącznik 69653 Załącznik 69654 Tak wygląda mój log z ImgBurn z zapisu i weryfikacji XGD3:) na iHAS B dla płyty porównywalnej jakościowo z RITEK S04 czyli Fortis DVD+R DL MID CMC MAG D03 :) Załącznik 69655 |
Ilość załączników: 1
Ok, czyli niepotrzebnie się łudziłem, jak widać nie ja jedyny.
Na iHAs B mam całkiem dobre wyniki z RITEK, log z img burn poniżej. Zaserwowałem predkość x2,4 której jednak ten nośnik na tym fw nie obsługuje: Cytat:
Załącznik 69657 |
Jak na Ritek S04 to świetny wynik . Czy gry XGD3 również wypalasz na tych płytach z taką jakością ?
Są to płyty Platinium DVD+R DL ? Gdzie kupione i za ile? Żeby nagrywać wolniej te płyty musi być zmodyfikowana w fw strategia zapisu dla tego nośnika tak jak w moim fw. jest to zrobione dla nośnika od CMC DL . |
Tak ,ale wkradła się pomyłka i log pochodził z innej gry xgd2 którą nagrałem bez opc. Przepraszam za zamieszanie, nie ogarniam chyba jeszcze edytora postów na forum :ysz:. Prawidłowy log to ten poniżej:
Cytat:
Płytka kupowana w Platinum Polska z Łodzi 2,20/szt Nie widze na razie potrzeby zmiany strategi, jeśli będzie nagrywać w takiej jakości na x4 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:56. |