![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2006
![]() |
Aopen Com5232 - Pomocy
Witam.
Moja nagrywara nie "widzi" pustych plyt. Kiedy chce nagrywac w nero wyskakuje komunikat ze wlozona plyta nie jest nagrywalna i nie chodzi tu o predkosci czy firme plyty bo probowalem wiele. A stalo sie tak po wymianie firmware na 1.12 Jest to kombo model COM5232 / AAH poprzednio byl tu firmware 1.04 ale co dziwne niema takowego na stronie producenta aopen bo sprawdzalem i jest nawet 1.03 a pozniej od razu 1.05 Mialem tez zainstalowane AnyDVD ale odinstalowalem go i nero 7 ktore tez odinstalowalem mam teraz nero6 i nadal nic. Tak samo pokazuje IMAPI na windows ze brak nosnika do nagrania. Co to moze byc ![]() ![]() Acha odczytuje bez bledow wszystko zarowno CD jak DVD |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
Juz wiem co sie stalo !!!! to jest aopen com5232 /AAH PRO i nie wiem jakim cudem wszedl na ta nagrywarke firmware z wersji com5232 / AAH
![]() Co teraz zrobic bo mtk sie nieda a oryginalny z aopena daje juz teraz erro ze nieodpowiedni naped |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Ok do zycia mozna przywrocic go za pomoca tego softu http://swa.aopen.com.tw/tss/Files/COM5232AAHPROR104.rar papapapapapapapa
|
![]() |
![]() |
|
|