![]() |
Czy cokolwiek si***281; zmieni w nap***281;dzie Pioneer 212 (1.24) po zastosowaniu patcha http://forum.rpc1.org/dl_file.php?si...ile=DVR212.zip ?
|
Hm.. u mnie DVRFlash wyrzuca "can't open firmware file" ???a ścieżkę wpisuję dokładnie jak podajecie...
Czy pliki muszą być w jakiejś konkretnej lokalizacji? Ja mam w jednym katalogu.. Proszę o ewentualną pomoc |
Cytat:
|
Czyli ze brak nagrywania dvdram (model D) to tylko kwestia fw ?
:> |
Cytat:
|
A po zflashowaniu 115d na 115 masz auto zmiane booktype dla wszystkich nosnikow dvd+r??
|
Cytat:
-ff flash dwoma fw napęd: - litera napędu kernel_fw - firmware kernel normal_fw - główne firmware Teraz krok po kroku start/uruchom i wpisujesz cmd potem przechodzisz do katalogu w którym masz dvrflash i to co podałem wcześniej |
Narazie niee
|
Czy kto***347; przeflaszowa***322; 112 na model 115L?
|
VANTWG nic mi to nie mowi bo ca***322;y czas wyskakuje mi ten komunikat j/w
|
Cytat:
w paczce z s15j ma sz dwa pliki...jeden mniejszy to kernel_fw i jeden większy to normal_fw dvrflash -ff napęd: kernel_fw normal_fw |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Czy ktos mogby opisac krok po kroku jak to zrobic, bo jak probuje to wyskakuje mi taki komunikat. Zainstalowa***322;em DVD Region Killer ale nie chce sie uruchomic (jest czerwony) i nie mam opcji w***322;aczenia ???
|
Cytat:
|
Dzieki VANTWG, CF sie udal i naped dziala bez problemu :)
A i mam do was pytanko czy jak wyjdzie nowe firmware to bede musial wgrywac te z literka D i znowu robil CF czy wystarczy bez literki D ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |