![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2005
![]() |
flash??
witam
panowie mam pytanie poczytałęm troszkę wasze wypowiedzi ale nie bardzo znalazłem odpowie na moje pytanie więc może zapytam Was. mam liteon-a 1673s zmieniłem parę razy region w tej nagrywaczce i teraz została w 1 regionie i nie chce już zmienić go więcej, więc moje pytanie czy można coś z tym zrobić wiem ze można zmienić bios tylko teraz jaki zapodać jest kilka z różnymi datami i co dziwne najnowsza data nie jest zassana njawięcej razy poczytałem ze można zmienić bios programem Flash Utility for LiteOn made Drives v1.2.4 ale nie mogę go pobrać jakieś problemy z ftp-em a i w opisie tego programu jest coś o zmianie regionu więc może nie trzebarobić nowego biosu tylko coś pozmieniać pytanie co?? i czy może miktoś podesłać ten programik na adres mmacias@interia.pl pozdrawiam maicas_os |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
ten link powinien ci pomuc
![]() http://dhc014.rpc1.org/LtnRPC/ dokladnie chodzi o ten program http://dhc014.rpc1.org/LtnRPC/LtnRPC.zip
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2006
![]() |
[COLOR=Red]podawanie linku wuazam za chore to tylko rozciaga forum w niepotrzebne zapisy czy nie lepiej krok po kroku a bardzo wielu to szybko zrozumie ,z własnego doswiadczenia wiem ze czytałem trzy dni to forum , co wprowadziło mnie w totalną bezwiedze,a i tak zrobiłem na chybił trafił ze skutkiem pozytywnym ,czyli forum jest bardzo mgliste,na dzisiaj opanowałem napendy na układach MT /LG LITEON/ pozdrawiam wszystkich moncicieli .. ARTBI artbi881@wp.pl gg1188151
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2006
![]() |
nie chcac zakladac nowego tematu, postanowilem zapytac tu
![]() -do czego sluzy zmiana regionu i dlaczego mozna ja zmienic tylko 5 razy ( mam naped LG -aktualnie nie mam wybranego zadnego regionu - czy lepiej ustawic na Polske? z gory tnx za odp ;] |
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
|