![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#136 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2005
![]() |
Siemka wszystkim, jestem nowym userem ... i jest to spowodowane moja krytyczna sytuacja zwiazana z nagrywarką CD-RW (LG GCE-8525B).Robiac update firmware'u doszło do zawieszki i mam w tej chwili martwa nagrywarkę. Naprawde jestem wściekły i nie wiem co poradzic.. Mam juz MTKFlasha ale potrzebuje firmware do tej nagrywarki jak najszybciej czy moze ktos go zamiesic?? Jeszcze raz mówie model LG GCE-8525B....tylko prosze w hexie albo binie tak aby obsłuzył go mtkflash... Dziękuje wszelkim osobom które pomogą mi
PS.Nie wiedziałem czy stworzyc oddzielny topic czy dołaczyc sie do innego ale skoro tutaj prosza i firmware ja tez sie tu dodałem, jeśli zrobiłem zle przepraszam moderatorów PS.2Jesli komus sie juz uda to prosze podac mi linka albo w ostatecznosci mail mixerxp@interia.pl Ostatnio zmieniany przez slawo666 : 01.01.2005 o godz. 11:43 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#137 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Witam.
Dawno już nie grzebałem z biosikami do nagrywareczek, więc czas nadrobić zaległości. Mam Litka LTR-52327s, teraz mam soft QS09, co sobie wgrać najlepiej? bo już sam nie wiem, nie siedziałem chwile w temacie biosów i już się pogubiłem z deczka ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Eliasz...QS0E
#139 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2005
![]() |
Mam problem mianowicie zakupiłem właśnie nagrywareczkę liteon z wyszych modeli oznaczoną jako model drw-3s121 windows wykrywa nagrywareczkę ale jako starszy model odczytanie filmy dvd nie jest możliwe normalnego też audio czyta i są błędy przy nagrywaniu na nagrywarce widnieje równierz naklejka firmy teac z innym oznaczeniem dv-512g
co zrobić żeby to działało jak powinno?? |
![]() |
![]() |
#140 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale na chwilę obecną nie ma softu do odratowania twojego LG MTKFlash jest tylko dla Liteona i jego OEMów Także z dużym prawdopodobieństwem uwaliłeś swoją spawarkę na amen Takie przypadki przy flashowaniu są rzadkie Ale jak widać - zdarzają się ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#141 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Vizard a nie orientujesz się, czy nec ma soft do ratowania, czy to tylko do litków są wspomagacze życia, nerwów i kieszeni
![]()
#143 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
![]() W takim razie ten nowy NEC 3520 coraz bardziej mi się podoba.
#144 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2005
![]() |
Hmmm wielka szkoda, no to załatwiłem sie na amen...a z tym MTKFlash to nie do końca ze na Nec'a nagrywary bo widziałem ze w wczesniejszych postrach można było znależc firmware do jakies nagrywary LG..hmm szkoda ...coraz bardziej tracę nadzieję.. ale dzięki za pomoc Pozdro.!!
|
![]() |
![]() |
#146 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Witam!
[edit] Temat ponowilem jako oddzielny watek, wiec mozna tutaj nie odpisywac. [/edit] Mam LiteOn'a SOHW-1653S z firmware CS02. Czy jest sens/potrzeba upgrade'u FW do najnowszej wersji (cs09)? Poki co nie mam problemow (poza padem jednej plyty dvd+r hawk, ale sie nie dziwie). Jedna z durniejszych cech tego napedu to permanentnie zielona dioda. Czy po upgradzie bedzie "kolorowa"? ![]() Pozdrawiam! Marek PS Plyta glowna ecs k7s5a (sis). Nie padnie wszystko w tej konfiguracji? Ostatnio zmieniany przez 0marek0 : 09.01.2005 o godz. 22:23 |
![]() |
![]() |
#147 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2003
![]() |
a moze ktos ma sofcik do Lite-on SOHW 1653S??
|
![]() |
![]() |
#148 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Bo jeżeli chodzi o biosik To zupełnie pomyliły ci się działy :\ Sprawdź lepiej w dziale o DVD Tam aż rzyga się biosami ![]() ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#149 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.01.2005
![]() |
LITE-ON DVDRW SOHW-832S - ma ktoś coś do tej nie mogę nagrywać raw dao 4x min jest 8x
|
![]() |
![]() |
|
|