Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych

Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.04.2007, 23:25   #1
speedfire
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.11.2006
speedfire w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG GSA-H30NRBB warto kupic??

Nie wiem czy to dobry dzial, ale gdzie lepiej sie mozna dowiedziec...

Chce zmienic nagrywarke... tylko na seriala - mam brak wolnego miejsca pod ide (i tak juz tasiemki przepinam miedzy uzadzeniami - a sata w miedzy czasie rdzewieja)... wypalkam sporo (kilka - kilkanascie plyt tygodniowo), nie chce duzo inwestowac bo mam pecha do dvd-rw... w ciagu dwoch lat zalatwilem 5 a 6 pada... i nie wazne czy byla 100net (obecny samsung sh-182m) ktory mi sie wlasnie wykoancza czy nec nd-4550 za ktore swego czasu placilem kupe kase... a w tej chwili nie mam kaski zeby kupic porzadnego plextorka za kilka stowek.....

zastanawiam sie nad LG GSA-H30NRBB, tylko ze na forum nic o nim nie ma - nie ma bo dopiero wszedl na rynek, czy bo jest ze stali i nie ma znim problemow, czy to badziew i nikt go nie kupuje....

prosil bym o jakas recenzje... jak wam sie sprawuje i czy warto go kupic - bo chcialbym wkoncu zeby jakas dvd-rw pochodzila mi dluzej niz pol roku.... a moze cos polecic.... bo sam juz nie wiem ktorej firmy kupic... a zastanawiam sie nad lg'kiem bo jako jedyny chodzil mi najduzej... 'markowy' nec tez byl twardy... a do liteon'ow mam juz uprzedzenie bo dwa mi padly zaraz jak muchy - tak jak samsung ktorego teraz mam...

P.S. - bo pewnie ktos zasugeruje.... zebym sobie zmienil zasilke, obudowe itp bo pewnie od tego mi padaja.... tak wiec uprzedzajac... zasilka i obudowe wymianialem bo tez myslalem ze to od tego - teraz jade na tracer'rze... nawet upsa kupilem...

dobra koniec bo wywod sie robi z tego a nie proste pytanie... sorrki za kilemetry literek...

dzieki z gory za wszystkie uwagi i sugestie co do wyboru sprzeciku... pozdr.
speedfire jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.04.2007, 23:28   #2
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wiesz sorry ze zapytam ale jestem ciekawy zasilacz masz Tracera tak ?

P.S. Jednak nie ten dzial prosze przeniesc do "Ogolnie o DVD"

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.04.2007, 23:41   #3
speedfire
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.11.2006
speedfire w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tak, jak juz wczesniej napisalem.... 4live... obecnie ma troche ponad rok... napisalem o tym tylko bo 'sorry', ale chce sie czegos dowiedzec o tej / sugerowanych nagrywareczkach... a nie zeby post zszedl jako dylemat "zasilka xxx a zabojstwa masowe nagrywarek".... a czuje ze ta ktora mam oddaje ostatnie tchnienia....
speedfire jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.04.2007, 23:48   #4
Bródka
Technik Informatyk

Wiesz ta nagrywarka ktora wskazales jest ok tzn sam jej nie testowalem ale sprzedalem ich kilka i jak narazie zwrotow nie ma a u mnie sa te nagrywarki po 123 zl w wersji OEM kolor czarny bez softu
Radze kupic dobry zasilacz np chieftec to wydatek gdzies kolo 170zl bo tracer to nie jest zasilacz to jest cos zasilaczo podobnego i przez takie zasilacze nagrywarki i inne podzespoly padaja

Stary 03.04.2007, 20:56   #5
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z tego co mi sie zapami***281;ta***322;o to chyba tylko ten jeden scan widzia***322;em palony na LG H30N
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...15&postcount=5
Stary 03.04.2007, 22:44   #6
Bródka
Technik Informatyk

No to nie najlepiej ale po jednym skanie nie mozna ocenic nagrywarki ze jest zla choc tez rewelacji napewno po niej bym sie nie spodziewal

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: