![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.11.2006
![]() |
LG GSA-H30NRBB warto kupic??
Nie wiem czy to dobry dzial, ale gdzie lepiej sie mozna dowiedziec...
Chce zmienic nagrywarke... tylko na seriala - mam brak wolnego miejsca pod ide (i tak juz tasiemki przepinam miedzy uzadzeniami - a sata w miedzy czasie rdzewieja ![]() zastanawiam sie nad LG GSA-H30NRBB, tylko ze na forum nic o nim nie ma - nie ma bo dopiero wszedl na rynek, czy bo jest ze stali i nie ma znim problemow, czy to badziew i nikt go nie kupuje.... prosil bym o jakas recenzje... jak wam sie sprawuje i czy warto go kupic - bo chcialbym wkoncu zeby jakas dvd-rw pochodzila mi dluzej niz pol roku.... a moze cos polecic.... bo sam juz nie wiem ktorej firmy kupic... a zastanawiam sie nad lg'kiem bo jako jedyny chodzil mi najduzej... 'markowy' nec tez byl twardy... a do liteon'ow mam juz uprzedzenie bo dwa mi padly zaraz jak muchy - tak jak samsung ktorego teraz mam... P.S. - bo pewnie ktos zasugeruje.... zebym sobie zmienil zasilke, obudowe itp bo pewnie od tego mi padaja.... tak wiec uprzedzajac... zasilka i obudowe wymianialem bo tez myslalem ze to od tego - teraz jade na tracer'rze... nawet upsa kupilem... dobra koniec bo wywod sie robi z tego a nie proste pytanie... sorrki za kilemetry literek... dzieki z gory za wszystkie uwagi i sugestie co do wyboru sprzeciku... pozdr. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Wiesz sorry ze zapytam ale jestem ciekawy zasilacz masz Tracera tak ?
P.S. Jednak nie ten dzial prosze przeniesc do "Ogolnie o DVD" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.11.2006
![]() |
Tak, jak juz wczesniej napisalem.... 4live... obecnie ma troche ponad rok... napisalem o tym tylko bo 'sorry', ale chce sie czegos dowiedzec o tej / sugerowanych nagrywareczkach... a nie zeby post zszedl jako dylemat "zasilka xxx a zabojstwa masowe nagrywarek".... a czuje ze ta ktora mam oddaje ostatnie tchnienia....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Technik Informatyk
![]() |
Wiesz ta nagrywarka ktora wskazales jest ok tzn sam jej nie testowalem ale sprzedalem ich kilka i jak narazie zwrotow nie ma
![]() Radze kupic dobry zasilacz np chieftec to wydatek gdzies kolo 170zl bo tracer to nie jest zasilacz to jest cos zasilaczo podobnego i przez takie zasilacze nagrywarki i inne podzespoly padaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z tego co mi sie zapami***281;ta***322;o to chyba tylko ten jeden scan widzia***322;em palony na LG H30N
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...15&postcount=5
![]() |
#6 |
Technik Informatyk
![]() |
No to nie najlepiej ale po jednym skanie nie mozna ocenic nagrywarki ze jest zla choc tez rewelacji napewno po niej bym sie nie spodziewal
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|