![]() |
Jak to nagrywa jako Litek >?
|
Cytat:
|
Ja mam z firmware Litka, ale narazie nie sprawdze, bo napęd jest we Wrocku, a ja w Londynie :(
|
"Nie ma takiego miasta "Londyn" jest Londek, Londek Zdr***243;j" " ;) jak sie ob***322;owisz to wracaj :) Litek czeka ;)
|
Ciekawa opcja. Ale moze uzywaja do tego gorszych komponentow ? Bo nie kumam po co wypuszczac taki sprzet tanszy o ok 30%
|
Cytat:
|
no tak, nikt mi nie potrafi***322; pom***243;c z backupem orginalnego firmware, wiec zdesperowany wzialem sie do flasha, niestety przykra niespodzianka. Pomimo, ***380;e Bqflasher jest w tym samym folderze co ASPI, to liste napedow mam pusta. cvo jest ??
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nie masz mozliwości wyboru napędu? Daj screena, pomyślimy Dodatkowo, daję w załączniku Nero ASPI |
Ostatnio kupilem znajomemu
przerobilem problemow nie bylo . |
|
|
jak wida***263; lista pusta, nic z tych rzeczy ze napedy sa ale nie wysletlane i da sie jednak cos wybrac. BqQflasher kopiowa***322;em tez do katalogu core od nero efekt ten sam. Nap***281;d siedzi jako slave.
|
Odpaliłem teraz BQFashera na komputerze u córki, tam jest Benq 1620 i żadnych problemów. Jeżeli masz jeszcze inny napęd na tym samym IDE, to może go odłącz i spróbuj. Powiem szczerze, że nie wiem. Zgaduje
|
Jutro spr***243;buje u kumpla na kompie, moze to wina systemu. A co do zachowania ca***322;ego nap***281;du, to nie jestem narazie zadowolony, p***322;ytk***281; x8 nagrywa w czasie x4, to samo ze scanem CD-DVD Speed, jak dam pr***281;dko***347;***263; x 8 to odczytuje ca***322;e DVD x 0,60, jak dam maximum to podnosi si***281; do x0,90
|
Cytat:
Załącznik 38131 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36. |