![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2005
![]() |
LiteOn SOSW 852S - kto się na tym zna?
Witajcie!
Proszę o poradę. Jestem właścicielem (niestety!) nagrywarki LiteOn SOSW 852S (notek Acer). Cały czas jakieś z nią jaja: a to nie pokazuje prędkości nagrywania dla określonych płyt, a to przy nagrywaniu *cue na DVD zawiesza system (niebieskie okienko w Winie), a to po nagraniu DVD nie ma dźwięku lub jest bardzo cichy... Normalnie kamienie gryźć i łzami popijać ![]() Czy ktoś ma jakąś receptę na LiteOn SOSW 852S? Czy jest to wina biosu? Jeśli tak to jaki jest odpowiedni dla tego napędu? (ja mam ten z cyferką 9) A gdyby przyszło zmienić bios to jak to zrobić? Sorry, ale jestem totalnym lamerem w tych sprawach ![]() ![]() Podejrzewam, że jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów znalazłby czas i dokładnie i wyczerpująco odpisał na mój post, byłoby to z korzyścią dla wielu urzytkowników LiteOn SOSW 852S. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich Popetelony |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.05.2002
![]() |
miałem przez kilka miesięcy taką nagrywarkę. Po zaktualizowaniu biosa nawet zapisywała niektóre płyty x8.Oprócz tego że nie chciała nagrywać na supratecach była ok., tylko trochę głośna
|
![]() |
![]() |
|
|