![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
zrobiłem babola i mam kłopota
witam wrzystkich forumowiczów
posiadam nagrywarke LG GCE-8526B ostatnio prubowałem wgrac nowy bios V1.3 lecz nie zauwarzyłem wczesniej ze juz takowy posiadam noi sciagnełem bios 1.3 i przystapiłem do aktualizacji zobaczyłem juz w programie ze mam 1.3 wiec go zamknołem i znikły mi napędy jak juz udało mi sie właczyc komputer bez uszkodzonej nagrywarki to znów ja podłączyłem do kompa noi nic 0 reakcji z jej strony tak jak by wogule nie pobierała pradu no i teras prosze o pomoc w reanimacji tego napędu.PS.mam jeszce gwarancje wiec moze ja zaniose ale niebende mówił prawdy jak sie to stało bo mi nie uznaja a kasy niechce wydawac jak moge sobie to sam zrobic PS.niemam stacji dyskietek (ale jak by cos to zakupie ) napiszcie mi co pokolei robic z góry tHX ps2.bios niewidzi napedu jak mam ja podłaczoną to niemoge odpalic kompa ale troche czytałem u was i wiem ze tzreba podłanczyc zasilanie a odłaczyc tasme wiec czekam na instrukcje. Ostatnio zmieniany przez artur18-2005 : 02.10.2005 o godz. 04:37 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem czemu ale czytajac temat dyskusji pomyslalem ze przyrobiles jakiejs pannie dziecko i nie wiesz co zrobic [rotfl]
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja to czytałem rano i jestem pełen podziwu....jak można robić tyle byków :\
pomijam fakt przerwania flashowania... |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
wiem ze robota po pijak uto nierobota ale ja chce tylko to naprawic wiec mozecie mi jakos pomuc
moge proscic o bios do niej do tego programatora juz mam wiec jak by mozna było prosic mam ten bios 1.3 odpakowany i tam jestten .hex ten bios moze byc ?? Ostatnio zmieniany przez artur18-2005 : 04.10.2005 o godz. 11:48 |
![]() |
![]() |
|
|