Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych

Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Czy Twoim zdaniem warto zrobić moda 812@832?
TAK 262 67.01%
NIE 36 9.21%
NIE WIADOMO 93 23.79%
Wszystkich głosów: 391. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 11.03.2005, 20:21   #11
darqez
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.12.2004
darqez w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam, ( tak szybko sie wetne )
- panowie mam problem, szybko opisze sprawe :
- odkad powstal ten topic mam 812@832 - i tak sobie nagrywam z roznym skutkiem uzywajac na biezaco nowych biosow itd. wypalilem sporo plytek - ale jakos 2-3 wersje biosu wstecz (cg4e, cg5e po ostatnia) pojawiaja (tak mniemam - moze to zbieg okolicznosci) mi sie bledy na wypalonych plytach. problem polega na tym ze ja pale duzo iso, w nero6, (jako dane na dvd) - i wlasnie od tego czasu robiac sobie takie w nero6 veryfi - wypadaja mi tam errory ( choc moge zgrac na dysk i odpalic i dziala ten bin ), poniewaz dane te sa dosyc wazne dla mnie, wole miec pewnosc ze sa OK, tylko teraz kompletnie nie mam pojecia co dalej z tym zrobic...
[ cofalem sie z biosem, pale na tdk, verb i platynie (raczej x4 - z obawy), wypalam tez filmy i tam problemu nie ma(albo nie jest tak dokuczliwy)..zaczynam sie zloscic na ten sprzet i mam go ochote wyjb..c przez window ]

dzieki :} za info..
pozdro

Ostatnio zmieniany przez darqez : 11.03.2005 o godz. 20:29
darqez jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: