![]() |
Ale sie tu porobilo jak nie mialem kompa...
Juz sie niemoge doczekac az dostane nec'a Offtopic Heh dobre to z wilgotnoscia. Ciekawe jaka mam wilgotnosc jesli nie mam obudowy tylko wszystko lezy na stoliku a temperatura to 19-20 stopni. Do tego plyta wypalana z predkoscia x2,4 i jakosc znaczacej poprawy niezauwyzlem. No chyba ze dysk mam za wolny na x2,4 ale plytki cd wypalaja sie spokojnie x52. Wiec moge smialo powiedziec ze temperatura i wilgotnosc raczej nie maja zwiazku. Jak bedzie ladna pogoda to wyjde nawet z kompem na ogrodek i nagram plyte w celu zdementowania plotek Co do kasowania tamtych postow od nr 722 to ja bym proponowal zostawic tylko te co nawiazuja do nagrywania i wywalic te wszystkie klotnie i takie tam bzdety. W ciagu 3 dni napykaliscie 20 stron :D |
Fakt trochę dużo tych stronek :)
|
Moze jak komu by się chciało mógłby zrobic ranking :) płytek DVD na których najlepiej nagrywać. Nie trzebaby było przeszukiwac calego forum by odszukać która płytka nalepiej sie nadaj do nagrywania.
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Gazeta bym zbytnio nie ufal. Zalezy kto zleci wykonanie testu. Nie pamietam dokladnie przykladow. Ale czasami sie tak zdarza ze w jednej gazecie wygrywa jakas plyta malo znana a takie firmy jak TDK i Verbatim sa na koncu. W innej gazecie jest skolei naodwrot. I komu tu wierzyc??? Nie mowie ze w kazdej gazecie ale jest to dosc czesta przypadlosc. Czasami nawet sie zdarza ze takie testy sa robione na kilku roznych nagrywarkach. Zreszta nosniki trzeba wybrac do swojej nagrywarki. Ogolnie sa dobre TDK i Verbatim Srednie Platinum Z najtasznych i w miare "dobrych" to epseranzy. To jest tak bardzo uogolnione ale jesli ktos chce w przypadku esperanzy zaoszczedzic 10-20gr i wybierze cos tanszego to juz roznica jakosci jest wrecz ogromna... |
Ilość załączników: 1
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć cos o wykresie zrobionym kprobe płytki którą nagrałem ( moja piersza).
Płytka Lite-on DVD-R 4x (dołaczona była do nagrywarki).Może ktoś zna strone na której jest wyjaśnione jak należy czytac wykresy w kprobe. Oczyuwiście prękość w kprobe ustawiona na 4x. |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Od kilku tygodni w MM mozna dostac Verbatimy "+" lub "-" pakowane po 10 sztuk za 39,99. Tanio i dobrze:)
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Plytka ma dobre wyniki. Bedzie spokojnie przez rok odczytywana. Mam bardziej masakryczne plyty od 6 miesiecy:D |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
P.S wsadz sobie do napedu orginal jezeli jakis posiadasz sprawdz sobie Kprobe ile bedow tam zobaczysz |
Cytat:
@legion: ubiegles mnie o kilka sekund:) |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |