![]() |
Czy tamten samsung co miał PIE 1400 (hehe) to się w ogołe dał odczytać??
|
Ilość załączników: 1
Druga x8 - ten sam obraz
Sorry za drugi post ale chciałem żeby obydwa wykresy były widoczne ;) |
Trochę pojarałem sobie - i jestem zadowolony :)
Pierwsza Verba palona x4 |
kolejne palenie na CSOP - tym razem na patelnie poszedl Gigamaster +R 4x - i znowu słabe rezultaty ehh :|
|
zalezy kto tak uwaza ;)
|
Ale przecież "Maluszkowi" to w zupełności wystarcza ... ;)
|
@karel48
zdania o litku nie zmienilem.......tylko ciekawi mnie co nowego mozna tu zobaczyc.......i dochodze do wniosku ze ten nowy bios w litku daje tyle co podniesienie mocy w fiacie 126p z 23 do 24 koni mocy..... |
a teraz kompletna porażka - Samsung Pleomax +R 8x (palony 4x) od OptoDisc - generalnie szczeka mi opadła jak to zobaczyłem - najgorszy wynik jaki mi sie do tej pory przytrafił :O
|
@Demek - spokojnie - to raczej test nowego biosu do Litka a nie płyt ;)
Chyba że znasz inny sposób na jego sprawdzenie. :) A tak nawiasem - skąd Twoje zainteresowanie tym tematem ??? Czyżbyś zmienił opinię o Litku :> ;) |
testujecie plyty? to idzice do tematu o tym ......
|
Platinum DVD-R 8x od Ricoha palona 8x - wg wypada nienajlepiej ale to w koncu MINUS
|
Wykresik całkiem ładny :) ale biosik jakby nie z tego tematu ???
|
To test Dysan 4x co o nim powiecie? Zaznaczam tylko ze robilem go miesiac po nagraniu ;)
Date : 2005-06-13 23:19:34 Model : 1-0-0-0 E:LITE-ON DVDRW SOHW-1653S CS09 Disc : DVD+R , PRODISCR03 [Prodisc Technology Inc.] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 2284767 Sampling count : 128159 Errors : 0 PI Max : 8 PI Average : 0,91 PI Total : 15956 PIF Max : 2 PIF Average : 0,03 PIF Total : 461 |
platinum [ricoh] palony 6x
http://www.amortyzator.webpark.pl/ric6x.png na potwierdzenie tego ze te od RiTek'a sa zupelna porazka |
no i tak wyglada wykres na moim 1213S@1653S CS0P,plyta TDK palona X8
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=21587&stc=1 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |