![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2007
![]() |
Philips DVDR1660P1 - problem
Witam, mam problem z napędem DVDR1660P1. Jest to nagrywarka podłączana do USB. Podczas podłączania przez moment pojawia się w menedzerze urządzeń ( w sekcji stacje dysków CD), by po 5 sekundach zniknąć. W kontrolerze uniwersalnej magistrali szeregowej, podczas podłączania pokazuje się " masowe urządzenie magazynujące" i po 5 sekundach znika Nie mogę jej po prostu podłączyć. Inne urządzenia na tym samym wejściu USb działają poprawnie. Podłączam bezpośrednio do USB, bez żadnych hubów. Co moge jeszcze zrobić by podłączyc tą nagrywarkę? Próbowałem znaleść sterowniki do tej nagrywarki, ale znajdowałem same firmware, którego i tak nie mogę zainstalować, bo fizycznie komputer nie widzi tej nagrywarki. Komputer to Ace Travelmate 4062.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak si***281; zachowuje ta nagrywarka podpi***281;ta do innego kompa?
Wiedz***261;c to, mo***380;e dojdziemy do jakich***347; wniosk***243;w. ![]()
![]() |
|
|