Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych

Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.10.2007, 12:34   #1
Miki_v8
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika Miki_v8
 
Data rejestracji: 02.12.2004
Posty: 24
Miki_v8 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z Alcoholem i 112L po przerobce

Problem jest taki iz przy nagrywaniu alcoholem na nagrywarce Pioneer 112 przerobiona na 112L Buff nie moge nic nagrac tylko wyskakuje mi blad :

DVD Informacje o źródle: Sesja: 1, Ścieżka: 1, Rozmiar: 2.44 GB / 284:09:45
13:30:26 (E PIONEER DVD-RW DVR-112L(0:0): Tryb zapisu/Prędkość
13:30:26 Zapis - DVD DAO - 4.0X (5540 KB/s)
(E PIONEER DVD-RW DVR-112L(0:0) - Media format: DVD+R
13:30:41 (E PIONEER DVD-RW DVR-112L(0:0) - [Write ERROR] LBA: 784, Length: 16
S:KEY - 03/0C/00 - "Write Error"
13:30:41 (E PIONEER DVD-RW DVR-112L(0:0): Zapis nie powiódł się!
13:30:41 Błąd: [03/0C/00] - Write Error
13:30:41 (E PIONEER DVD-RW DVR-112L(0:0): Zapis nie powiódł się!
13:30:41 Ładowanie obrazu płyty przerwane!
13:30:43 Błąd w procedurze zapisu! Sprawdź plik z logiem i wyślij informacje o błędach


Uzywam plytki TDK DVD+R oraz obrazu plytki navi DVD
Dziwne jest to iz po wlozeniu plytki DL wszystko chodzi, dlaczego?
Miki_v8 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.10.2007, 13:06   #2
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Sprobuj na lepszych plytach np Verbatim lub Sony, TDK jest do niczego
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2007, 13:56   #3
Miki_v8
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika Miki_v8
 
Data rejestracji: 02.12.2004
Posty: 24
Miki_v8 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bródka Podgląd Wiadomości
Sprobuj na lepszych plytach np Verbatim lub Sony, TDK jest do niczego
A moze jest to wina tego ze przerobilem go na 112L?
Miki_v8 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2007, 14:35   #4
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mozliwe bo to firmware ktore wgrales moze miec inna baze nosnikow i nie "łyka" plyt TDK dlatego kup lepsze plyty bo TDK juz od dawna nie robi dobrych plyt
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.